Aplic această mască sub ochi, iar dimineață nici urmă de riduri. Un efect vizibil chiar după prima procedură!

Aplic această mască sub ochi, iar dimineață nici urmă de riduri. Un efect vizibil chiar după prima procedură!

- in DE ACTUALITATE, SANATATE, UTILE
1672
Comentariile sunt închise pentru Aplic această mască sub ochi, iar dimineață nici urmă de riduri. Un efect vizibil chiar după prima procedură!
masca-pentru-ochi

Acest remediu se bucură de mult timp de o popularitate bine meritată. Trebuie aplicat sub ochi peste noapte și pur și simplu să spălați cu apă călduță. Iar dimineață veți vedea cum au dispărut cearcănele și s-au minimalizat ridurile. Veți observa efectul chiar după prima aplicare. Privirea devine clară și odihnită.

De starea pielii în jurul ochilor depinde, în mare parte, cât de tânăr arătăm. Puțin probabil ca cineva să contrazică această afirmație evidentă.

„Laba de gâscă” și ridurile vizual adaugă în vârstă. Și, bineînțeles, fiecare femeie știe cât de greu este să ai grijă de pielea din jurul ochilor. Ea este foarte fină și orice produs cosmetic ales greșit poate duce la edem ocular, roșeață sau agravarea aspectului fizic. Iată de ce la întebarea “de ce n-aș cumpăra o cremă pentru ochi sau o mască împotriva ridurilor”, doamnele cu experiență răspund “nu se știe cine și ce a pus în această cremă, prefer să o prepar singură acasă”. Același lucru e valabil și pentru măști.

Să vedem în continuare rețeta unei măști excelente pentru a reduce ridurile din jurul ochilor, pentru a hidrata și a înmuia pielea. Se prepară elementar de simplu, iar efectul este atât de bun, încât suntem siguri că această mască va deveni preferata dumneavoastră. Aplicați-o mai bine sub formă de plasturi, astfel încât particulele măștii să nu nimerească în ochi.

Pentru prepararea acestei măști aveți nevoie de doar 2 ingrediente – brânză de vaci și miere, în proporții egale. Va fi suficient o linguriță de brânză și una de miere.

Amestecați ingredientele foarte bine, până obțineți o compoziție omogenă.
Împărțiți compoziția în 2 părți și puneți fiecare parte în tifon.
Culcați-vă comod și puneți compresele pregătite pe ochi. Țineți masca 20 de minute.
Apoi, înlăturați masca și spălați ochii cu infuzie slabă de ceai sau cu infuzie de mușețel, puteți folosi chiar și lapte călduț.

Repetați această procedură 2 ori pe săptămână și veți uita ce înseamnă riduri în jurul ochilor.

Fiți frumoase și tinere! Îngrijiți-vă pielea și veți arăta minunat întotdeauna!

sursa: retete-usoare.eu

loading...

Facebook Comments