Cine este si cum arată soția lui Dan Capatos, femeia care de 18 ani îi stă alături. Relație de telenovelă

Cine este si cum arată soția lui Dan Capatos, femeia care de 18 ani îi stă alături. Relație de telenovelă

- in MONDEN
2439
Comentariile sunt închise pentru Cine este si cum arată soția lui Dan Capatos, femeia care de 18 ani îi stă alături. Relație de telenovelă
dan-capatos-sotie

Pe Dan Capatos îl știe toată lumea de la TV, el fiind un veteran al emisiunilor mondene. Dar puțini știu cu cine este căsătorit omul de televiziune, care este femeia care de 18 ani îi stă alături și care i-a dăruit un fiu.

Și nu, nu vine din rândul vedetelor, ci este jurnalist, la fel ca Dan Capatos.

Monica e o prezență discretă, care își lasă soțul în lumina reflectoarelor, ea preferând să facă un pas înapoi.

Ca în telenovele

Îar felul în care relația lor a început pare desprins dintr-o telenovelă. Ambii erau implicați în relații când s-au cunoscut. Mai mult, Monica urma să se căsătorească în trei luni. El a renunțat la relația în care era impicat, ea a anulat nunta.

Şi eu şi Monica eram prinşi în alte relaţii. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Şi-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, a povestit, la un moment dat, Dan Capatos.

Vorbind despre mariajul lor, omul de televiziune mai declara. ”Căsnicia noastră este foarte ok, marele nostru avantaj este ca nu suntem geloși. Nu ne sunăm, nu ne controlăm, avem încredere unul în celălalt„.Sursa: libertatea

Foto: Facebook:

Această prezentare necesită JavaScript.

 

loading...

Facebook Comments