E cel mai bogat rrom din România, dar nepotul lui îl întrece în toate! Ce are puștiul în palat, totul e suflat cu aur, până și mașina… Românii se crucesc!

E cel mai bogat rrom din România, dar nepotul lui îl întrece în toate! Ce are puștiul în palat, totul e suflat cu aur, până și mașina… Românii se crucesc!

- in MONDEN
3076
Comentariile sunt închise pentru E cel mai bogat rrom din România, dar nepotul lui îl întrece în toate! Ce are puștiul în palat, totul e suflat cu aur, până și mașina… Românii se crucesc!
puiu englezu

Cel care este considerat cel mai bogat rrom din România este nimeni altul decât Puiu Englezu, însă nici rudele sale nu se lasă mai prejos. Averea lui Puiu Englezu este atât de mare încât este greu de estimat, are o vilă gigant în Hunedoara, pe care prietenii lui o compară cu o adevărată catedrală. Gardurile sunt suflate cu aur, la fel ca și mobila din interiorul imobilului de lux opulent.

Totodată, același Puiu Englezu mai este cunoscut și pentru cravata lui din zale de aur, dar și pentru bijuteriile purtate de femeile din familia sa, pe care le-au etalat și la o nuntă unde a cântat Nicolae Guță în persoană, care este, desigur, unul dintre apropiații săi.

Nepotul lui nu se lasă mai prejos, acesta s-a fotografiat recent lângă cea mai recentă achiziție a lui: o mașină suflată cu aur, după care s-a pozat și alături de ceilalți trei bolizi de lux, aflați tot în curtea vilei din Hunedoara. „Dacă invidia ar produce febră, întreagă lume ar fi bolnavă!”, a postat nepotul lui Puiu Englezu.

Iată imaginile:

 

 

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments