Florin Marin și fostul preot britanic s-au despărțit. A fost BATUT…

Florin Marin și fostul preot britanic s-au despărțit. A fost BATUT…

- in MONDEN
2001
Comentariile sunt închise pentru Florin Marin și fostul preot britanic s-au despărțit. A fost BATUT…
florin marin si preotul

Florin Marin și fostul preot britanic s-au despărțit, după ce tânărul a fost bătut de partenerul lui de viață, în vârstă de 71 de ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape un an.

Florin Marin și fostul preot britanic au șocat o lume întreagă atunci când au decis să căsătorească, însă acum vor să divorțeze din cauza violenței fizice.

Florin Marin și fostul preot britanic s-au despărțit și vor să divorțeze.

Florin Marin sustine ca sotul lui l-a lovit.”Sunt încă în şoc, nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva. Şi eu am fost luat prin surprindere, chiar dacă la noi au mai existat certuri. Da… s-a ajuns la violenţă fizică… violenţă fizică din partea soţului meu. Am realizat că chiar dacă ai 79 de ani, încă eşti în puteri. De doi ani de zile dormim împreună, ştie că am probleme cu somnul, nu vreau să fiu trezit… m-am trezit cu un pumn în spate şi apoi doi, în faţă. Da, acesta a fost motivul, pentru că nu am fost de acord cu violenţa”, a declarat Florin Marin la Antena Stars.

Povestea de dragoste dintre fomodelul român Florin Marin și britanicul Philip Clements a făcut înconjurul lumii. Cei doi au o relație de doi ani, iar acum, fostul preot britanic, mai mare cu 54 de ani decât partenerul său, s-a căsătorit cu tânărul român, relatează Kent Online.

sursa: libertatea

click pe imaginea de jos pentru detalii

loading...

Facebook Comments