Munca e grea. Tinerele romance campioane la… VIDEOCHAT! Afacerea la care Romania este lider mondial: videochatul. Peste 100.000 de romance “lucreaza” in acest domeniu

Munca e grea. Tinerele romance campioane la… VIDEOCHAT! Afacerea la care Romania este lider mondial: videochatul. Peste 100.000 de romance “lucreaza” in acest domeniu

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1613
1
videochat

Videochatul a devenit o afacere infloritoare in Romania, tara noastra fiind in prezent lider mondial, dupa ce in ultimul an aceasta industrie si-a triplat castigurile.

Valoarea afacerilor din videochat a ajuns la 100 de milioane de euro, arata datele oficiale publicate luni de catre jucatorii din domeniu, potrivit Agerpres.

„Ultimii trei ani au reprezentat un boom pe piata afacerii de videochat din Romania. Intr-un singur an, cifrele de afaceri, dar si profitul marilor jucatori de pe piata s-au triplat fata de anul precedent. De altfel, tara noastra este lider mondial in domeniu si, in acelasi timp, un important contributor la bugetul de stat, in conditiile in care estimarile ne arata ca vorbim de o afacere de 100 de milioane de euro, anual. La nivel mondial se estimeaza ca veniturile aduse de aceasta afacere se ridica la doua miliarde de euro anual”, potrivit estimarilor citate intr-un comunicat remis Agerpres.

Circa 3.000 de studiouri de videochat functioneaza, la ora actuala, in tara noastra, peste 100.000 de modele fiind angajate. Jucatorii de pe piata sustin ca, in prezent, „au crescut pretentiile platformelor, ale utilizatorilor, dar si ale modelelor”.

„Acestea din urma cauta sedii care sa le ofere conditii la cele mai inalte standarde, consiliere profesionala, styling profesional si confidentialitate absoluta. Iar toate acestea au dus la schimbari importante in pozitionarea jucatorilor de top”, se arata intr-un comunicat de presa al unei agentii de profil.  Peste 150 de milioane de oameni apeleaza, potrivit statisticilor, la serviciile de videochat. Cei mai multi dintre ei sunt stabiliti in America de Nord. sursa: stirilekanald.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. E bine ca se mai face si Romania remarcata pozitiv la ceva, noroc cu fetele astea!

Comments are closed.