Imaginea care a stârnit controverse pe social media, după ce Radu Vâlcan a postat-o împreună cu anunțul: ”Avem gemeni”

Imaginea care a stârnit controverse pe social media, după ce Radu Vâlcan a postat-o împreună cu anunțul: ”Avem gemeni”

- in MONDEN
1549
Comentariile sunt închise pentru Imaginea care a stârnit controverse pe social media, după ce Radu Vâlcan a postat-o împreună cu anunțul: ”Avem gemeni”
Adela-Popescu-si-Radu-Valcan-1

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și în repetate rânduri au mai declarat că își doresc mai mulți copii. Alexandru le-a umplut inima de bucurie părinților săi de când a venit pe lume. O imagine a stârnit controverse pe social media, după ce Radu Vâlcan a făcut anunțul: ”Avem gemeni”.

Prezentatorul TV a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu un mesaj, iar ceea ce scria pe imagine a stârnit multe controverse și semne de întrebare în rândul fanilor. ”Avem gemeni”, a scris Radu Vâlcan, apoi a etichetat-o și pe Adela Popescu. Partea amuzantă este că Radu se referea la peștii pe care îi gătea, însă nu ar fi exclus ca Adela și Radu să ne pregătească o surpriză în viitorul apropiat, mai ales că aceștia își mai doresc o surioară sau un frățior pentru micuțul Alexandru.

Radu-Valcan-avem-gemeni
Radu Vâlcan: ”Avem gemeni”

Radu Vâlcan și Adela Popescu își mai doresc copii

”Nu-mi imaginez viaţa fără copil, fără copii pentru că vrem să continuăm. Mai vrem un frăţior sau o surioară pentru Alexandru. Este o altă etapă din viaţa noastră şi din viaţa oricărui părinte. Da, gemeni sau tripleţi (râde). Să fim linistiţi, să fim sănătoşi, în primul rând. Îmi doresc pentru toată lumea cu care intru în contact, mă bucur foarte tare să văd zâmbete”, a declarat prezentatorul TV în urmă cu câteva luni.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Micuțul a venit pe lume 11 iunie 2016, iar în acest an acesta va împlini 2 ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015. Sursa: viva.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments