Lidia Buble, criticata de fani ca se stramba prea mult. “Ba o copiezi de Delia, ba pe Antonia” Ce le-a raspuns solista “haterilor”

Lidia Buble, criticata de fani ca se stramba prea mult. “Ba o copiezi de Delia, ba pe Antonia” Ce le-a raspuns solista “haterilor”

- in MONDEN
1170
Comentariile sunt închise pentru Lidia Buble, criticata de fani ca se stramba prea mult. “Ba o copiezi de Delia, ba pe Antonia” Ce le-a raspuns solista “haterilor”
lb

Artista are foarte multi fani, dar este deseori aspru criticata. In ultima vreme, prietenii virtuali nu au mai admonestat-o din pricina relatiei cu Razvan Simion, insa i-au reprosat ca se stramba prea mult.

Lidia Buble si-a invatat lectia in showbiz. A vazut ca nu ai cum sa-i multumesti pe toti, ca ori esti prea copilaroasa, ori te imbraci ca o vampa, ori razi prea mult, ori prea putin, in fine, perfectiunea nu exista…

Totusi, desi e constienta ca orice vedeta are si un numar mai mare sau mai mic de “hateri”, cateodata solista nu se poate abtine si le da replica celor care o critica neincetat.

De curand, o admiratoare  i-a spus ca se stramba prea mult si ca ba o copiaza pe Delia, ba pe Antonia. Imediat artista a dat replica. “Eu sunt perfecta si tu esti invidioasa“, a scris iubita lui Razvan Simion.

La un alt mesaj, cantareata a raspuns, scurt si la obiect, “refuz sa ma maturizez“. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments