Cum a reușit un bărbat „să strice” cererea în căsătorie a fiicei sale

Cum a reușit un bărbat „să strice” cererea în căsătorie a fiicei sale

- in MONDEN
954
Comentariile sunt închise pentru Cum a reușit un bărbat „să strice” cererea în căsătorie a fiicei sale
cum-a-reusit-un-barbat-sa-strice-cererea-in-casatorie-a-fiicei-sale

Allison Barron se întâlnea de doi ani cu Levi Bliss în momentul în care acesta din urmă a decis să o ceară în căsătorie.

Dar tatăl ei s-a gândit să le „strice” momentul apărând cu o pancartă în mână pe care scria „Spune NU” exact atunci când tânărul a scos inelul din buzunar.

Întregul moment a fost fotografiat, iar pozele au fost urcate de Allison pe un site de socializare, precizând însă că tatăl ei doar glumea.

„Aceasta este personalitatea tatălui meu. Avem o familie unită și a mai făcut astfel de glume înainte”, a afirmat tânăra.

Barron a declarat că a început să plângă atunci când Levi a scos inelul, dar a bufnit-o instant râsul când l-a văzut pe tatăl său cu semnul în mână.

Potrivit acesteia, nici Bliss nu s-a supărat, el și viitorul său socru fiind foarte buni prieteni, potrivit cosmopolitan.com.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments