Marcel Toader le-a gatit celor 3 chefi în emisiunea “Chefi la cuțite”! Cand a ajuns in fata lor a avut parte de o intrebare surpriza: “De cate ori ai fost casatorit?”. Chefii au rămas cu gura căscată când au auzit câte soții a avut fostul rugbist

Marcel Toader le-a gatit celor 3 chefi în emisiunea “Chefi la cuțite”! Cand a ajuns in fata lor a avut parte de o intrebare surpriza: “De cate ori ai fost casatorit?”. Chefii au rămas cu gura căscată când au auzit câte soții a avut fostul rugbist

- in MONDEN
1131
Comentariile sunt închise pentru Marcel Toader le-a gatit celor 3 chefi în emisiunea “Chefi la cuțite”! Cand a ajuns in fata lor a avut parte de o intrebare surpriza: “De cate ori ai fost casatorit?”. Chefii au rămas cu gura căscată când au auzit câte soții a avut fostul rugbist
chef

Marcel Toader a venit in emisiunea celor 3 chefi si le-a gatit un preparat pe baza de carne de vita si piure de cartofi cu ceapa calita, la cuptor.

Chefi au parut, insa, mai fascinati de persoana lui decat de farfuria din fata, astfel incat nu s-au putut abtine si l-au intrebat direct!

Fostul rugbist a fost surprins sa auda cum Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea i-au adresat intreabari ceva mai personale, intrigati fiind de faptul ca Marcel Toader a fost insurat de 6 ori!

“De cate ori ai fost casatorit?“, l-a intrebat Chef Scarlatescu.
Cat Chef Dumitrescu si Chef Bontea ori 3! De sase ori!“, a raspuns Marcel Toader

Cei trei chefi l-au intrebat si care au fost cele 6 sotii ale sale.

“Prima mea sotie a fost o jucatoare de volei, a doua a fost mama copilului meu, a treia a fost Anamaria Ferentz, cantreata de muzica pop, a patra – o domnisoara  la 22 de ani la vremea respectiva, dupa care Gabriela Cristea, iar apoi, Maria Constantin, cantareata de muzica populara.”, a spus el.

Telespectatorii au observat ca din cele 6 foste sotii ale sale, jumatate din ele au fost persoane publice, cunoscute publicului larg. Desi in cazul celor doua cantarete, Marcel Toader a specificat meseria lor, nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul prezentatoarei Gabriela Cristea, peste care Toader a preferat sa treaca repede cu vederea.

Sa va explic care a fost situatia. Eu de mic am inceput sa joc si pana la 35 de ani am stat numai cu bagajele in spate, in hoteluri. Eu mi-am dorit foarte mult o familie.“, a mai spus el. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments