Maria și soțul ei au găsit o cutie ruginită ascunsă în pământ. Când au deschis-o, au fost șocați: “Este ceva ireal”. VIDEO

Maria și soțul ei au găsit o cutie ruginită ascunsă în pământ. Când au deschis-o, au fost șocați: “Este ceva ireal”. VIDEO

- in DESCOPERIRI
1184
Comentariile sunt închise pentru Maria și soțul ei au găsit o cutie ruginită ascunsă în pământ. Când au deschis-o, au fost șocați: “Este ceva ireal”. VIDEO
comoara

Un cuplu care a vrut să planteze copaci în curtea casei a dat peste o cutie ruginită ascunsă în pământ. Când au deschis-o, au fost șocați să găsească în ea o adevărată comoară.

Matthew și Maria Emanuel din Staten Island, New York, au găsit o cutie ruginită de metal în timp ce săpau în grădina casei pentru a planta câțiva copaci, potrivit thesun.co.uk.

Au fost efectiv șocați când au deschis cutia și au văzut că în ea erau pungi cu sute de bijuterii, diamante, inele, aur, pietre prețioase și chiar bancnote de 100 de dolari.

“Am găsit o comoară îngropată! Am fost șocați. Este ceva ireal”, a povestit Matthew despre momentul în care a făcut descoperirea.

Tot în cutie, cuplul a descoperit o adresă notată pe una dintre pungi. Matthew a făcut legătura cu adresa unor vecini.

“Am realizat că trebuie să fi fost ei (vecinii) așa că am mers la casa lor și le-am bătut la ușă. I-am întrebat dacă au fost vreodată jefuiți”, a declarat bărbatul.

Vecinii au spus că au fost jefuiți acum aproape șapte ani de zile. Apoi poliția a confirmat că în anul 2011 casa lor fusese prădată de un hoț.

Propietarii de drept ai comorii au reintrat în posesia bunurilor. Întrebați de ce au returnat mica averea, Maria și Matthew au răspuns simplu “pentru că nu era a noastră”. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments