Nu a fost să fie pentru Mara Bănică şi iubitul ei! Cei doi și-au spus adio. Mara a publicat un mesaj pe contul ei de socializare:

Nu a fost să fie pentru Mara Bănică şi iubitul ei! Cei doi și-au spus adio. Mara a publicat un mesaj pe contul ei de socializare:

- in MONDEN
1369
Comentariile sunt închise pentru Nu a fost să fie pentru Mara Bănică şi iubitul ei! Cei doi și-au spus adio. Mara a publicat un mesaj pe contul ei de socializare:
mara_si_razvanfoto: click.ro

Nu a fost să fie pentru Mara Bănică şi Răzvan! Cei doi nu mai formează un cuplu, deşi nu au lăsat să se vadă că nu se mai înţeleg, ci dimpotrivă.

În urmă cu doar câteva zile, jurnalista şi iubitul ei au fost plecaţi împreună într-o vacanţă, în Cipru, în care păreau foarte fericiţi. Sâmbătă (4 mai), Mara a publicat un mesaj pe contul ei de socializare prin care a anunţat sfârşitul relaţiei.

Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru aceșți cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ţi spun «E, na! Asta nu e bine!». Ai grijă de ține și când ţi se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta“, a notat Mara.

Jurnalista a vorbit în repetate rânduri despre nuntă, ea şi Răzvan au fost chiar părinţi spirituali pentru mai mulţi copii, şi se pregăteau să intre în biserică pentru a-şi uni destinele în această toamnă. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments