O mai ții minte pe Geta din „Liceenii”? Avea doar 19 ani atunci! Cum arată acum, la 49 de ani, și ce destin tragic a avut

O mai ții minte pe Geta din „Liceenii”? Avea doar 19 ani atunci! Cum arată acum, la 49 de ani, și ce destin tragic a avut

- in LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
2011
Comentariile sunt închise pentru O mai ții minte pe Geta din „Liceenii”? Avea doar 19 ani atunci! Cum arată acum, la 49 de ani, și ce destin tragic a avut

Cesonia Postelnicu, cunoscută drept „Geta din Liceenii”, a făcut un rol de senzație în urmă cu mai bine de 29 de ani. La 48 de ani, „Geta” nu a renunțat la pasiunea sa pentru actorie și își joacă piesele la Teatrul Național din București.

Chiar dacă pe plan profesional se poate lăuda că are un real succes, artista nu poate spune același lucru și la capitolul „viață personală”, din cauză că în 2005 a fost părăsită de bărbatul cu care credea că o să-și petreacă restul vieții.

Totodată, separarea celor doi a mai venit cu o veste proastă pentru actriță și anume decizia propriului copil de a sta împreună cu tatăl său.

Cesonia Postelnicu a fost considerată drept cel mai simpatic personaj din seria „Liceenii”, dar în momentul de faţă este total schimbată.

Cesonia Postelnicu s-a născut la 10 martie 1968, în Bacau. A fost de mică pasionată de cinematografie și de teatru, fiind fiica unui cuplu de actori: Sorin Postelnicu și Rodica Mureșan.În filmul „Liceenii” era iubita lui Ionică, dar în realitate avea o relaţie cu colegul ei de platou, Ştefan Bănică Jr.

Legătura dintre cei doi a început în 1987 şi a fost ţinută mult timp ascunsă şi nu a fost confirmată de nici unul dintre cei doi protagonişti.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments