A ajuns prostituata pe Autostrada Soarelui, din dragoste pentru iubit! Ea avea doar 13 ani, iar proxenetul 43! „Asta e pustoaica, e asa… are mintea slaba“ Ce s-a intamplat cu adolescenta i-a lasat masca pe politisti

A ajuns prostituata pe Autostrada Soarelui, din dragoste pentru iubit! Ea avea doar 13 ani, iar proxenetul 43! „Asta e pustoaica, e asa… are mintea slaba“ Ce s-a intamplat cu adolescenta i-a lasat masca pe politisti

- in LIFESTYLE, SOCIAL
1616
Comentariile sunt închise pentru A ajuns prostituata pe Autostrada Soarelui, din dragoste pentru iubit! Ea avea doar 13 ani, iar proxenetul 43! „Asta e pustoaica, e asa… are mintea slaba“ Ce s-a intamplat cu adolescenta i-a lasat masca pe politisti

Traficanţii de carne vie îşi aleg cele mai uşoare ţinte – minorele, care sunt uşor de influenţat şi care au o situaţie financiară precară. Cel puţin, asta susţin procurorii DIICOT, în cazul unei reţele de proxenetism care controla două parcări pe Autostrada Soarelui.

Nu au nicio consideraţie cu privire la sentimentele fetelor de care ei abuzează“, concluzionează anchetatorii, potrivit adevarul.ro.

În martie anul acesta, o fată de doar 17 ani a fost lovită cu maşina, pe Autostradea Soarelui. Adolescenta încerca să treacă strada, sărind parapetul. Fata a ajuns la spital cu răni serioase.

La vârsta de doar 13 ani, adolescenta s-ar fi îndrăgostit de proxenetul ei, Aurel Necula (43 de ani), zis „Auraş”, din localitatea Lehliu-Gară. În februarie 2017, bărbatul a convins-o pe copilă că au nevoie de bani şi că ar trebui să muncească, se se prostitueze pe marginea Autostrăzii Soarelui. După o lună a avut loc accidentul.

În urma accidentului, fata nu a mai putut să se prostitueze, aşa că Aurel Necula şi complicele sale s-au gândit să o vândă pe adolescentă.

Tu n-auzi că nu vrea, ea dacă e… numai cu mine merge. Nu…pleacă…am stat eu cu ea. Eu n-o cunosc de două zile. O cunosc dă…”. „Dacă tu te porţi frumos cu   ea  şi aia, ea nu-ţi pleacă mă, stă cu tine. Că eu o cunosc de un an de zile, eu… Zic, asta e puştoaică, e aşa … are mintea slabă şi … ştii cum e. Astea sunt bune. Cu mintea slabă”, explica Aurel Necula, cum funcţiona metoda „loverboy”

Cazul ei şi al altor fete minore care se prostituau pe Autostrada Soarelui este investigat în prezent de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din Călăraşi, într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism. Cinci persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT în această săptămână Aurel Necula, minorul Badea Nicolae, zis „Manu”, Florina Gheorghe, mama minorului Nicolae Badea, Ioana Roşu şi Cătălin Iordache, zis Cartof. Procurorii DICOT au cerut magistraţilor arestarea preventivă pentru 30 de zile a proxeneţilor. sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments