Pe surorile Iuliana si Nicoleta Luciu le cunoaste toata lumea, dar stiai ca au un frate? Uite cum arata. FOTO

Pe surorile Iuliana si Nicoleta Luciu le cunoaste toata lumea, dar stiai ca au un frate? Uite cum arata. FOTO

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, SOCIAL
1760
Comentariile sunt închise pentru Pe surorile Iuliana si Nicoleta Luciu le cunoaste toata lumea, dar stiai ca au un frate? Uite cum arata. FOTO
surorile luciu

In familia Luciu exista doua persoane care se bucura de notorietate: Nicoleta Luciu si sora sa mai mica, Iuliana. Ambele au cochetat cu actoria, au fost distribuite in seriale de succes croindu-si cu usurinta drum in showbiz datorita frumusetii lor.

Putina lumea stie insa ca, surorile Luciu au si un frate. Acesta se numeste Dan, este ultimul nascut din familie si, totodata, singurul care a ales sa plece din Romania pentru a se stabili in strainatate.

Ajuns la varsta maturitatii, Dan Luciu a parasit in urma cu mai bine de un deceniu apartamentul familiei sale din Drumul Taberei, unde locuia impreuna cu tatal sau, pentru a se muta definitiv in Germania. Casatorit cu o romanca, el s-a asezat la casa sa si a devenit tatic, facandu-le pe surorile sale frumoase matusi de doua ori.

Intr-o fotografie publicata recent, Dan Luciu apare purtand role in picioare, cotiere si genunchiere, semn ca a mostenit de la Nicoleta si Iuliana pasiunea pentru sport si miscare. Sursa: bzi.ro

dan luciu

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments