Imaginea anului! O profesoară de matematică face tot posibilul ca eleva ei să-şi continue studiile după ce a născut

Imaginea anului! O profesoară de matematică face tot posibilul ca eleva ei să-şi continue studiile după ce a născut

- in EDUCATIE SI CULTURA, SOCIAL
1555
Comentariile sunt închise pentru Imaginea anului! O profesoară de matematică face tot posibilul ca eleva ei să-şi continue studiile după ce a născut

Imaginea cu o profesoară care predă în timp ce ține un bebeluș de doar două luni în brațe a devenit virală pe internet. Copilul nu este al ei, ci al unei eleve.

Josie Ryan, o profesoară de matematică din SUA, ține în brațe un bebeluș de doar două luni al unei eleve de-ale sale, în timp ce predă, scrie CBS News.

Potrivit sursei citate, când profesoara a aflat că una dintre elevele sale este însărcinată, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a se asigura că aceasta nu va renunţa la şcoală.

Profesoara de matematică de la Universitatea Lander din Greenwood, Carolina de Sud, ştia cât de importantă este şcoala pentru Sarah Thompson.

„Mi-a zis să nu renunț la cursuri după ce voi naște”, a spus Sarah Thomson, tânăra mămică.

„E greu să fii și mamă, și să înveți, de asta o voi ajuta la nevoie”, a adăugat profesoara.

„Înainte să nasc, cred că era prin luna august, m-a chemat la dumneaei. Mi-a spus că știe că îmi va fi greu, dar că nu trebuie să renunț la școală, că mă va ajuta. Am crezut că glumește, că vrea să fie ironică, dar era adevărat!”, a povestit Sarah.

După ce s-a născut băiețelul, profesoara a insistat ca Sarah să vină cu Isaiah la ore. „Trebuie să cereți ajutor, să nu vă fie rușine”, i-a mai spus Josie.

Sarah a acceptat oferta dascălului şi l-a adus pe fiul său în clasă de mai multe ori.

„Numărul femeilor care au copii şi merg la şcoală sau lucrează este în creştere”, a mai spus Sarah. „Şi prietenul meu, Chris, este la şcoală dar şi lucrează; învăţăm să fim părinţi, iar familiile noastre ne susţin”.

Tânăra mămică, aflată în bancă, a imortalizat momentul în care profesoara sa îl ţinea în braţe pe micuţul Isaiah , fotografia devenind virală pe net.profa-anului

Sursa: CBS News

loading...

Facebook Comments