Răzvan Simion, anunţ surprinzător despre relaţia Lidia Buble. Fanii, luați prin SURPRINDERE

Răzvan Simion, anunţ surprinzător despre relaţia Lidia Buble. Fanii, luați prin SURPRINDERE

- in MONDEN
1111
Comentariile sunt închise pentru Răzvan Simion, anunţ surprinzător despre relaţia Lidia Buble. Fanii, luați prin SURPRINDERE
Lidia-Buble-si-Razvan-Simion

Răzvan Simion şi Lidia Buble treăiesc de ceva timp o poveste de dragoste. Prezentatorul TV a făcut, vineri, un anunţ care a susprins pe toată lumea.

Răzvan Simion se ocupă de cariera Lidiei Buble şi pregătește lansarea primului album al artistei.

“O să aflați despre ce este vorba. Pregătim pentru toamna acestui an primul album al Lidiei. Prima piesă de pe album a fost Cămașa, a doua este Sărumâna mamă, o piesă sensibilă ce cumva a fost asumată de Lidia, dar crede-mă, poți să i-o dedici și tu mamei tale. Urmează o vară și o toamnă interesante. Ne pregătim de un alt vibe, o altă Lidia. Uite, să mă suni să-mi spui dacă nu-ți place piesa. Măcar videoclipul. Este un videoclip în care Lidia cântă foarte puțin și este doar de stare”, a declarat Răzvan Simion pentru Libertatea.

“Lidia spune că m-am implicat mult sau am o mare amprentă. Nu este meritul meu. Avem o echipă de oameni ce o simt foarte bine pe Lidia și pun notele de fapt pe corzile sufletului ei”, a mai spus Răzvan Simion.

„Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături. Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă. Mereu are răbdare, mă ajută, îmă dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.”, a spus în exclusivitate Lidia Buble pentru Revista viva.ro!

Cântăreaţa a amintit că ei se iubesc în fiecare zi, nu le trebuie un motiv anume. Pare că relaţia lor e din ce în ce mai sudată.

„E drăguţ în fiecare zi. Nu trebuie să fie o sărbătoare anume ca să îmi dăruiască un buchet de flori sau un cadou.”, a precizat Lidia.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments