Tanara care a paralizat dupa ce a lucrat “abdomene” la sala. Ce a patit e socant! Ce i s-a întâmplat de fapt în sală fetei

Tanara care a paralizat dupa ce a lucrat “abdomene” la sala. Ce a patit e socant! Ce i s-a întâmplat de fapt în sală fetei

- in SOCANT
1102
Comentariile sunt închise pentru Tanara care a paralizat dupa ce a lucrat “abdomene” la sala. Ce a patit e socant! Ce i s-a întâmplat de fapt în sală fetei

Cine ar fi crezut vreodata ca mersul la sala poate fi periculos? O tanara din Brazilia, Marcelle Mancuso, a suferit un accident grav in sala de sport, care a tinut-o doi ani imobilizata la pat.

Marcelle Mancuso, o brazilianca de 23 de ani, absolenta de drept, a suferit in ianuarie 2016 un accident grav intr-o sala de fitness. In timp ce lucra “abdomene”, ea a cazut de pe un aparat si s-a lovit la coloana. Tanara a fost transportata de urgenta la spital, unde a fost diagnosticata cu tetraplegie, adica imposibilitatea de a-si misca mainile si picioarele!

Ea a povestit ca lucra un exericitiu pentru muschii abdominali care presupune o pozitie in care trunchiul si capul stau mai jos decat picioarele. Prin ridicari succesive, muschii abdominali se contracta si se dezvolta mai mult.

“Era o zi normala de antrenament. Am vrut sa fac un exercitiu de ridicari pentru abdomen. Atasasem un cablu aparatului, care s-a rupt. Antrenorul nu a putut sa ma tina si am cazut”, a povestit ea pentru The Independent.

Marcelle a povestit ca si-a pierdut imediat simtul mainilor si picioarelor.

La spital, medicii au descoperit ca acesasta si-a rupt o vertebra de la nivelul gatului, iar o alta a fost grav afectata. Ei au procedat pentru a o opera de urgenta.

Timp de 4 luni, ea a stat imobilizata la pat, reusind ulterior sa isi simta mainile si picioarele. Ea a putut mai intai sa isi miste degetele.

La circa doi ani de la accident, dupa sute de ore de recuperare, ea spune ca a revenit la o viata cat de cat normala si a invatat sa pretuiasca lucrurile mici din viata, scrie sport.ro.

Cum arata inainte:

la sala

Marcelle, dupa operatia la coloana:

operatie

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments