Ti-au incantat tineretile iar căsnicia lor a fost minunată până când, în 1994, fiica lor cea mare a dispărut fără urmă. Astazi au 75 si respectiv 66 de ani si se casatoresc din nou. Ii mai recunosti?

Ti-au incantat tineretile iar căsnicia lor a fost minunată până când, în 1994, fiica lor cea mare a dispărut fără urmă. Astazi au 75 si respectiv 66 de ani si se casatoresc din nou. Ii mai recunosti?

- in MONDEN
1208
Comentariile sunt închise pentru Ti-au incantat tineretile iar căsnicia lor a fost minunată până când, în 1994, fiica lor cea mare a dispărut fără urmă. Astazi au 75 si respectiv 66 de ani si se casatoresc din nou. Ii mai recunosti?
Al-Bano-si-Romina-Power-se-recasatoresc

Al Bano și Romina Power vor deveni, din nou, un cuplu, de astă dată nu doar pe scenă, ci și în viața reală. La 48 de ani de când Romina îmbrăca rochia de mireasă și pășea către altar la brațul lui Al Bano, iată că, se pare, istoria se repetă.

Vestea că Al Bano, 75 de ani, și Romina Power, 66 de ani, se vor recăsători a fost anunțată de ziarul italian Nuovo. La începutul acestui an, Al Bano a divorțat de prezentatoarea Loredana Lecciso, după o căsnicie de 18 ani, iar la momentul respectiv s-a speculat că motivul despărțirii este întocmai Romina, prima și, se pare, marea lui dragoste.

Al Bano și Romina Power s-au cunoscut în 1965 la Sanremo, iar cinci ani mai târziu deveneau soț și soție. Povestea lor de dragoste a emoționat o lume întreagă și au devenit imediat cel mai îndrăgit cuplu din muzica internațională. Cei doi au avut împreună patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani), iar căsnicia lor a fost minunată până când, în 1994, fiica lor cea mare a dispărut fără urmă.

Al-Bano-si-Romina-Power-cuplu-impreuna

Al Bano și-a acuzat soția de iresponsabilitate și de faptul că a lăsat-o pe fiica sa să se drogheze și din acel moment mariajul celor doi s-a îndreptat către eșec. În anul 1999 au divorțat și aproape 20 de ani s-au urât și s-au luptat prin tribunale. În 2014, la 20 de ani de la dispariție, fiica celor doi a fost declarată moartă oficial.

În 2013 au îngropat definitiv securea războiului și au redevenit parteneri de scenă, plecând, din nou, împreună în turnee. Se pare că astfel au reînviat și povestea de iubire care, iată, conform presei italiene, va fi încununată cu o nouă căsătorie. Tot la începutul acestui an, Al Bano a anunțat că se retrage definitiv din muzică.

Al Bano Carrisi şi fosta lui sîție, Loredana Lecciso, 45 de ani, au împreună doi copii, o fată de 17 ani și un băiat de 16 ani. Sursa: unica.ro

CITESTE SI:

Nu avea bani de rulotă, așa că și-a cumpărat un autobuz ruginit, de 30 de ani. E genial cum l-a transformat într-un apartament pentru 6 persoane!

Barbatul si fetita lui sunt pasionati de surfing si cautau o metoda de a petrece cat mai mult timp pe marginea oceanului, ieftin... citește mai departe AICI!

loading...

Facebook Comments