Adi de la Valcea surprins de ziua lui cand din cont i-au zburat bănuții: „Sotia mi-a luat cateva mii de euro si a cumparat o…” La asta nu se aștepta:

Adi de la Valcea surprins de ziua lui cand din cont i-au zburat bănuții: „Sotia mi-a luat cateva mii de euro si a cumparat o…” La asta nu se aștepta:

- in MONDEN
1151
Comentariile sunt închise pentru Adi de la Valcea surprins de ziua lui cand din cont i-au zburat bănuții: „Sotia mi-a luat cateva mii de euro si a cumparat o…” La asta nu se aștepta:
adi de la valcea

Adi de la Valcea a împlinit 45 de ani anul acesta. Sotia i-a facut un cadou inedit: cu banii lui a cumparat o excursie in Dubai.

Adi de la Valcea a intrat in direct intr-o emisiune si a povestit ce surpriza i-au facut sotia si fiul.

Ea mi-a luat deja cadou. Mi-a luat cateva mii de euro si a luat o excursie in Dubai. Alex (n.r. fiul lui) nu merge cu noi. E pentru prima oara cand nu va merge cu noi. O sa mergem doar noi doi. Suntem impreuna de 24 de ani. (…)

Nu imi doresc nimic special de ziua mea, mi-a indeplinit cam toate dorintele. Sunt un om fericit. Nu imi lipseste nimic pe plan profesional sau in viata de familie. Imi doresc insa un nepot, o nepoata, sa fiu bunic”, a spus Adi de la Valcea, in ziua in care a împlinit 45 de ani. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments