Veste cruntă pentru Andreea Mantea și Victor Slav! Emisiunea lor a fost scoasă din grilă! Informații de ULTIMĂ ORĂ

Veste cruntă pentru Andreea Mantea și Victor Slav! Emisiunea lor a fost scoasă din grilă! Informații de ULTIMĂ ORĂ

- in MONDEN
2782
Comentariile sunt închise pentru Veste cruntă pentru Andreea Mantea și Victor Slav! Emisiunea lor a fost scoasă din grilă! Informații de ULTIMĂ ORĂ

O nouă schimbare anunţată de Kanal D. Postul turc a scos emisiunea Wowbiz din grilă, cel puţin pentru astăzi. În această seară vor fi difuzate seriale turceşti în locul emisiunii prezentate de Andreea Mantea şi Victor Slav.

În această seară, în grilă vor fi două seriale turceşti, unul după altul: unul de la 20.00, celălalt de la 23.15. După ce serialul „În bătaia inimii” a fost scos marţi din grilă, postul a decis să-l programeze astăzi şi mâine de la 23.15. Serialul va fi imediat după „Patria mea eşti tu”, difuzat de la 20.00, care ieri a avut prima difuzare.

În noua variantă de programare, WowBiz va lua astăzi o pauză. Cel puţin astăzi. Nici „Super Potriveala” nu va mai fi vineri, de la 23.00, aşa cum anunţase postul în urmă cu câteva zile. Kanal D susţine că cele două emisiuni vor rămâne în grilă, însă în prezent se caută cea mai bună formulă de programare.

andreea-mantea-si-victor-slav

sursa: cancan.ro

loading...

Facebook Comments