Maria l-a părăsit pe Neșu în 2012, după ce a paralizat. E CORECT? Ce s-a ales de fosta sotie a lui Mihaita in 2017

Maria l-a părăsit pe Neșu în 2012, după ce a paralizat. E CORECT? Ce s-a ales de fosta sotie a lui Mihaita in 2017

- in NEWS
2657
Comentariile sunt închise pentru Maria l-a părăsit pe Neșu în 2012, după ce a paralizat. E CORECT? Ce s-a ales de fosta sotie a lui Mihaita in 2017

După divorț, fosta soție a lui Mihai Neșu, fotbalistul țintuit într-un scaun cu rotile de mai mulți ani, are o relație stabilă. Mai mult, Maria Gherman și-a deschis o afacere de succes în Oradea.

Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața. După ce a divorțat de fostul fotbalist, tânăra are o nouă relație. Totodată, Maria Gherman lucrează în Oradea ca designer de încălțăminte, iar afacerea ei este foarte apreciată, scrie ebihoreanul.ro.

Fosta soție a lui Mihai Neșu, o nouă relație la trei ani de la încheierea divorțului.

După un mariaj de șase ani, Maria Gherman a decis să divorțeze de Mihai Neșu la sfârșitul luni 2012. A depus actele de divorț la doar nouă luni de la accidentarea ca l-a imobilizat pe fotbalist într-un scaun cu rotile, iar procesul s-a finalizat în 2014.

Fostul fundaș al lui Steaua, al lui FC Utrecht și al naționalei României, Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament cu FC Utrecht, din cauza căreia a rămas paralizat de la umeri în jos. Un coleg de la FC Utrecht a căzut peste Minai Neșu, provocându-i internaționalului român o fractură la nivelul celei de-a treia vertebre cervicale. Fostul internațional român nu și-a pierdut niciodată speranța că va putea merge din nou, dar s-a gândit și la celelalte persoane aflate în situații asemănătoare cu a lui.

În vârstă de 34 de ani, Mihai Neșu a înființat o fundație care îi poartă numele și care este dedicată în special recuperării copiilor cu diferite deficiențe locomotorii. sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments