Dupa o lunga relatie pe Facebook cu un INTERLOP din Iasi, o femeie traieste COSMARUL vietii ei: „dacă scoţi nasul din bloc, te distrug, îţi dau un pumn, panaramo, de rămâi strâmbă pe viaţă…”. Cu ce o santaja

Dupa o lunga relatie pe Facebook cu un INTERLOP din Iasi, o femeie traieste COSMARUL vietii ei: „dacă scoţi nasul din bloc, te distrug, îţi dau un pumn, panaramo, de rămâi strâmbă pe viaţă…”. Cu ce o santaja

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1335
Comentariile sunt închise pentru Dupa o lunga relatie pe Facebook cu un INTERLOP din Iasi, o femeie traieste COSMARUL vietii ei: „dacă scoţi nasul din bloc, te distrug, îţi dau un pumn, panaramo, de rămâi strâmbă pe viaţă…”. Cu ce o santaja
amanta santajata de iubit

Un interlop din Iaşi este cercetat de Parchet după ce ar fi lovit, şantajat şi ameninţat cu moartea, luni de zile, o tânără din oraş pe care a cunoscut-o pe Facebook. Tânăra de 22 de ani spune că a acceptat să se iubească cu bărbatul fără a şti că acesta este căsătorit.

A ajuns să fie bătută, umilită şi urmărită pas cu pas de acesta, fără să poată face nimic, spune ea. Cazul a ajuns la Brigada de Crimă Organizată, care efectuează cercetări în acest caz. Păţania cumplită a fetei aduce în discuţie un fenomen tot mai frecvent: relaţiile făcute pe reţelele sociale, cărora le pot cădea uşor în capcană tinerele fără experienţă.

Un interlop specializat în comerţul cu maşini scumpe aduse din străinătate este în mijlocul unui scandal imens. Florin V. este cercetat de Poliţie după ce a fost reclamat de o tânără de 22 de ani, care îl acuză că a bătut-o, umilit-o şi şantajat-o. Tânără de 22 de ani a acceptat să intre într-o relaţie cu interlopul după ce l-a cunoscut pe Facebook.

Cazul se află în prezent în atenţia Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi a Parchetului, după ce fata, temându-se pentru propria viaţă, a cerut ajutorul autorităţilor.

Potrivit celor relatate anchetatorilor de către Nina C., tânăra l-a cunoscut pe Claudiu Florin V. în noiembrie 2015, pe Facebook, cei doi începând o relaţie. În ianuarie 2016, fata spune că a aflat că bărbatul este căsătorit, motiv pentru care i-ar fi vrut să rupă relaţia. În acel moment, spune tânăra, Florin V. ar fi reacţionat violent, lovind-o pe tânără şi ameninţând-o că îi va contacta părinţii şi le va spune că s-a iubit cu un bărbat căsătorit.

„Din acel moment viaţa mea a devenit un adevărat coşmar. V. a început să mă urmărească şi să îmi hărţuiască prietenii şi cunoştinţele, mi-a interzis să primesc vizite ori să ies din casă fără să am acceptul lui, mi-a impus prin ameninţarea cu acte de violenţă să îl însoţesc la Cluj ori de câte ori voia să cumpere vreo maşină pentru a o revinde, să mă controleze venind zilnic în faţa blocului în care locuiesc pentru a se asigura că sunt în casă, să îmi verifice telefonul, contul de Facebook şi e-mail“, a arătat Nina C. într-o plângere aflată în lucru la Poliţie, obţinut de „Ziarul de Iaşi“.

Au urmat mai apoi santaj cu poze indecente, telefoane etc. sursa: ziaruldeiasi.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments