Răspunsul oficial al reprezentanților companiei Lidl România, referitor la regretabilul incident petrecut în curtea magazinului din Satu Mare

Răspunsul oficial al reprezentanților companiei Lidl România, referitor la regretabilul incident petrecut în curtea magazinului din Satu Mare

- in NEWS
1508
Comentariile sunt închise pentru Răspunsul oficial al reprezentanților companiei Lidl România, referitor la regretabilul incident petrecut în curtea magazinului din Satu Mare
Lidl Satu Mare

In urma incidentului petrecut zilele trecute in curtea unui magazin Lidl din Satu Mare, in care un agent de paza, angajat al unei firme externe a avut un comportament inadecvat, fiind total neinspirat in tratarea unei situatii, reprezentantii Lidl Romania, au transmis pe adresa redactiei aktualnews.ro un comunicat prin care aduc lamuriri referitoare la regretabilul incident, acest caz fiind unul izolat.

Pentru informarea completa si corecta a cititorilor nostrii, va redam mai jos comunicatul companiei Lidl Romania, integral:

Bună ziua,

Cu referire la articolul publicat pe aktualnews.ro, Lidl România aduce următoarele precizări:

Regretăm situația creată, în care a fost implicat agentul de pază al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigură servicii de pază pentru magazinele noastre.
Lidl România este o companie care respectă toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care îl luăm prin intermediul Codului nostru de Conduită.

Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a sprijini soluționarea acestei situații.

Cu stimă,
Lidl România

Apreciem dealtfel reactia prompta  a companiei, prin care au dat dovada de mult profesionalism si putem afirma, doar faptul ca fac o treaba excelenta in tara noastra, aducand plus valoare prin oferta zilnica de produse de calitate si oferirea de locuri de munca bine platite. Incidentul de la Satu Mare, reprezinta un caz cu totul izolat, de care compania Lidl se dezice total.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments