Ambasadorul Rusiei la ONU: Nu putem exclude posibilitatea unui război între Rusia și SUA. Ce le-a cerut Statelor Unite

Ambasadorul Rusiei la ONU: Nu putem exclude posibilitatea unui război între Rusia și SUA. Ce le-a cerut Statelor Unite

- in razboi
1063
Comentariile sunt închise pentru Ambasadorul Rusiei la ONU: Nu putem exclude posibilitatea unui război între Rusia și SUA. Ce le-a cerut Statelor Unite
ambasador rus la ONU

Ambasadorul ONU din Rusia, Vassili Nebenzia, nu exclude posibilitatea începerii unui război direct între SUA şi Rusia. El le-a cerut Statelor Unite și aliaților să se abțină de la acțiuni militare în Siria.

Joi seară, într-o o reuniune ONU ce a avut loc cu ușile închise, întrebat de reporteri dacă se referă la un război între SUA și Rusia, Ambasadorul rus a reacționat imediat:

Nu putem exclude nicio posibilitate, din păcate, deoarece am văzut ce mesaje vin de la Washingon. Foarte beligerante.

Ei știu că noi ne aflăm acolo, sper că vom dialoga pe canalele principale pentru a evita o escaladare periculoasă.

Pericolul unei escaladări este foarte mare, pentru că avem militari acolo, în Siria, deci situația este foarte periculoasă”, a spus Vassili Nebenzia, citat de Reuters.

Ei știu că suntem acolo, aș vrea să fi existat dialog, pe canalele potrivite pentru a evita orice evoluție periculoasă. Pericolul de escaladare este mai mare decât simpla Siria, deoarece armata noastră este acolo“. El a adăugat că situația este “foarte periculoasă”.

Vineri, se va reuni Consiliul de Securitate al ONU, în prezența secretarului general, Antonio Guterres.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments