Avertismentul făcut de Stephen Hawking, cel mai inteligent om de pe planetă. Rasa umană este în pericol

Avertismentul făcut de Stephen Hawking, cel mai inteligent om de pe planetă. Rasa umană este în pericol

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, razboi, STIINTA
1855
Comentariile sunt închise pentru Avertismentul făcut de Stephen Hawking, cel mai inteligent om de pe planetă. Rasa umană este în pericol

Renumitul astrofizician britanic Stephen Hawking era de părere că avansul tehnologic rapid, împreună cu instinctele agresive ale naturii umane, ar putea ca în cele din urmă să ameninţe existenţa rasei umane, potrivit unui articol realizat de publicaţia americană Fortune.

„De la debutul civilizaţiei, agresivitatea a fost utilă cât timp definea avantajele de supravieţuire”, spunea omul de ştiinţă Stephen Hawking într-un interviu pentru ziarul britanic The Times.

Stephen Hawking sublinia însă că „tehnologia a avansat la un ritm în care agresivitatea ar putea să distrugă întreaga omenire printr-un război nuclear sau biologic”. sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments