A ajuns la VENERABILA varsta de 111 ani. Care e SECRETUL? In fiecare seara a baut… NU ITI TRECE PRIN CAP!

A ajuns la VENERABILA varsta de 111 ani. Care e SECRETUL? In fiecare seara a baut… NU ITI TRECE PRIN CAP!

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, SANATATE, SOCIAL
2424
Comentariile sunt închise pentru A ajuns la VENERABILA varsta de 111 ani. Care e SECRETUL? In fiecare seara a baut… NU ITI TRECE PRIN CAP!
femeie 111 ani

Grace Jones, supranumită “Uimitoarea Grace”, din Marea Britanie, şi-a serbat recent împlinirea venerabilei vârste de 111 ani. Ea susţine că fantastica sa longevitate se datorează faptului că nu există seară să nu bea un păhărel de whisky.

Femeia este sănătoasă tun şi se jură că se simte la fel de bine cum se simţea pe când avea numai 21 de ani. De 60 de ani bea câte un păhărel de whisky în fiecare seară. Grace s-a născut în Liverpool în 1906.

Care este secretul logevității?

Chiar dacă a împlinit de curând 111 ani, Grace Jones le spune mereu apropiaților că se simte la fel ca la 21 de ani, vârsta din buletin fiind doar un detaliu. În urmă cu 60 de ani, femeia a început să bea în fiecare seară câte un shot de whiskey, mărturisind că acesta este secretul longevității sale. În plus, Grace Jones și-a trăit viața fără să țină cont de aspectele negative, lucru care a ajutat-o să fie mereu optimistă și să privească partea plină a paharului, potrivit metro.co.uk. În plus, i-a plăcut întotdeauna să fie o persoană activă și să facă lucruri care să o țină mereu în priză. sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments