Ca sa iti mearga bine in casnicie trebuie sa alegi CORECT data nuntii. Putini oameni stiu acest SECRET. Iata cum se face

Ca sa iti mearga bine in casnicie trebuie sa alegi CORECT data nuntii. Putini oameni stiu acest SECRET. Iata cum se face

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MISTER, MONDEN, SOCIAL, UTILE
1515
Comentariile sunt închise pentru Ca sa iti mearga bine in casnicie trebuie sa alegi CORECT data nuntii. Putini oameni stiu acest SECRET. Iata cum se face
casatorie

Data nuntii este foarte importanta asa ca, pentru a lua totul in calcul, orienteaza-te si dupa numerologie.

Afla numarul tau special cu urmatorul calcul:

Nunta stabilita pe data de 11 iunie 2017 va avea numarul special: 1+1+0+6+2+0+1+7 = 18 iar apoi va fi din nou calculata suma 1+8 = 9. astfel, numarul tau special va fi 9. Afla in continuare ce semnificatie are fiecare cifra!

Semnificatia numarului 1   

Numarul 1 sugereaza un mariaj de succes deoarece cifra este dominata de catre soare. Simbolic, 1 reprezinta inceputul precum si singularitatea. Tu si partenerul tau veti actiona precum unul si acest lucru va asigura succesul relatiei. Cifra 1 simbolizeaza maturitate emotionala si intelegere, reteta perfecta pentru armonia in cuplu.

Semnificatia numarului 2  

Cifra a dualitatii si a cuplului, 2 sugereza ca veti porni la drum ca o echipa. Daca alegi numarul doi, nunta voastra va fi ori foarte privata ori plina de invitati. Viitorul relatiei voastre este dual – perioadele vor oscila, uneori va veti intelege perfect, iar in alte ocazii numultumirile vor fi intense. Viata de cuplu va functiona bine atat timp cat exista comunicare si munca in echipa!

Semnificatia numarului 3  

Numarul 3 este considerat in multe culturi o cifra benefica. Chiar si in propria noastra religie, 3 este asociat cu sfanta treime. Pe de alta parte, 3 poate fi asociat si cu influente externe, nedorite in relatie. Poate amandoi sunteti prea preocupati cu ce familia sau prietenii cred despre relatia voastra. Sau poate o fosta pasiune care inca nu s-a stins se intoarce in viata ta.

Semnificatia numarului 4 

Semnificatia numarului 4 consta in loialitate si daruire in totalitate. Unul dintre membrii va trebui sa renunte la viata profesionala in favoarea celuilalt. Acest gest nu va trece neobservat, iar prin succesul unuia dintre parteneri se va contrui succesul cuplului.

Semnificatia numarului 5

Sub cifra 5 isi vor uni destinele doua persoane active pentru care monotonia si plictiseala pot fi fatale. Este recomandat sa va dezvoltati atat pasiuni commune, cat si hobby-uri individuale deoarece in lipsa unei vieti active veti ajunge sa va certati.

Semnificatia numarului 6

Este o cifra a dominatiei ceea ce inseamna ca veti incerca mereu sa depasiti reusitele celuluilalt. Cu toate acestea veti avea o relatie foarte stransa, bazata pe respect reciproc si o dragoste sincera.

Semnificatia numarului 7  

Ambitie, vitalitate si disciplina – acestea sunt caracteristicile celor care se casatoresc sub auspiciile numarului 7. Sunteti siguri pe abilitatile voastre personale precum si pe relatia voastra si veti infrunta toate obstacolele impreuna.

Semnificatia numarului 8 

Un numar foarte puternic care, ca si 2, este dominat de dualitate. Partenerul tau va fi o reflexie a ta, iar viata sexuala este un element foarte important in relatie. Persoanele care se casatoresc in numarul special 8 sunt acelea care s-au indragostit la prima vedere si profita de fiecare ocazie sa isi demonstreze iubirea. Veti fi inseparabili!

Semnificatia numarului 9

Numarul 9 defineste o relatie care a trecut prin multe si in ciuda tuturor obstacolelor s-a concretizat in mariaj. Doar ca acum incepe o etapa si mai dificila care va necesita sacrificii si comunicare. O dragoste mare va triumfa, dar pentru acest lucru este nevoie ca ambii membrii sa se sustina si inteleaga unul pe celalalt.

sursa: sfatulparintilor.ro

 

loading...

Facebook Comments