Anunț de ultimă oră de la Ministerul Agriculturii despre roșiile românești

Anunț de ultimă oră de la Ministerul Agriculturii despre roșiile românești

- in SANATATE
1177
Comentariile sunt închise pentru Anunț de ultimă oră de la Ministerul Agriculturii despre roșiile românești
rosii_ladita_rosii

Anunț de ultimă oră despre roșiile românești! Rrezultatul analizelor  demonstrează faptul că nici un consumator nu este expus la reziduuri de pesticide care i-ar putea pune în pericol sănătatea.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, de la apariția primelor tomate și până în prezent ,au fost prelevate şi transmise pentru analize 44 probe, fiind eliberate buletine pentru 30 probe, acestea neînregistrând depășiri ale limitelor maxime admise de reziduuri de pesticide.

Autoritatea Națională Fitosanitară asigură consumatorii că roșiile existente pe piață la această oră sunt sigure pentru consum și că produsele de protecție a plantelor au fost folosite exclusiv în scopul menținerii sănătății plantelor și că au fost aplicate în dozele recomandate de inspectorii fitosanitari, respectându-se timpul de pauză de la aplicare și până la recoltare.

Ministerul Agriculturii spune că, în perioada următoare, va  intensifica controalele având în vedere numărul mai mare de beneficiari care vor ieși cu tomate pe piață. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments