Caz desprins din filme la o clinică privată: “Am făcut RMN la ovare, dar rezultatul e pentru cap”

Caz desprins din filme la o clinică privată: “Am făcut RMN la ovare, dar rezultatul e pentru cap”

- in DE ACTUALITATE, MONDEN, SANATATE
1589
Comentariile sunt închise pentru Caz desprins din filme la o clinică privată: “Am făcut RMN la ovare, dar rezultatul e pentru cap”
corina dragotescu

A făcut un RMN pentru zona ovarelor, însă rezultatul primit a fost pentru un RMN la nivelul capului. I s-a întâmplat jurnalistei Corina Dragotescu, la o clinică privată.

”Dragii mei, mi-am facut RMN pentru ovare si mi-au trimis rezultatul pentru RMN la cap!!! (…) Examenul RMN, cu vesta cu antene, a fost pentru abdomen si pelvis, dat fiind faptul ca eu am avut cancer ovarian. Totusi in aceasta dimineata minunata de joi, m-am trezit cu un rezultat pentru RMN la cap, in care se vorbeste inclusiv de deviatia mea de sept, pe stanga. Nu avusesem casca cu antene pe cap la momentul RMN-ului deci putin probabil sa am vreu rezultat din zona capului. Si totusi, era numele meu pe rezultat”, a scris Corina Dragotescu, pe Facebook.

Când a mers la clinică pentru explicații, medicii au fost la fel de surprinși ca ea, spune jurnalista.

”Cand au verificat au constatat ca era o greseala si ca pusesera pe foaia mea rezultatul de la alt pacient. Tot cu deviatie de sept. Ma intreb daca acel pacient care a facut RMN la cap a primit rezultatul in care sa i se spuna ca nu mai are ovare”, a glumit aceasta. La final, a primit și rezultatul corect. sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments