Doctoriţa de 34 de ani care a renunțat la Anglia pentru a trata pacienții de la Panciu. Salariul din țară este de trei ori mai mic decât cel din străinătate, dar asta nu o descurajează. De ce a ales femeia să se întoarcă

Doctoriţa de 34 de ani care a renunțat la Anglia pentru a trata pacienții de la Panciu. Salariul din țară este de trei ori mai mic decât cel din străinătate, dar asta nu o descurajează. De ce a ales femeia să se întoarcă

- in SANATATE
1247
Comentariile sunt închise pentru Doctoriţa de 34 de ani care a renunțat la Anglia pentru a trata pacienții de la Panciu. Salariul din țară este de trei ori mai mic decât cel din străinătate, dar asta nu o descurajează. De ce a ales femeia să se întoarcă
Claudia Vasiliu medic

Claudia Vasiliu este medic gastroenterolog și a ales să se întoarcă într-un mic spital orăşenesc din Moldova după ce a lucrat doi ani în Marea Britanie. Explică simplu de ce s-a întors.

„Când ești în afară chiar şi lucrurile din ţară par bune, ca să vă amuz mi-era dor şi de gropile de pe străzile din România, ştiu că sună ciudat dar aşa era”, spune Claudia Vasiliu, medic.

Salariul de la Panciu este de trei ori mai mic decât cel din străinătate, dar asta nu o descurajează. Doctoriţa în vârstă de 34 de ani spune că a găsit în Moldova ce şi-a dorit mereu: colegi prietenoşi plus tehnologie de ultimă generaţie.

„Eu prefer un orăşel mai mic şi mai liniştit faţă de agitaţia din Capitală. Se pot face lucruri frumoase şi în ţara noastră”, spune Claudia Vasiliu, medic.

Spitalul se poate compara cu spitale mai mari din ţară, da chiar şi cu spitale mai mici din străinătate

Localnicii de la Panciu care vin la cabinetul doctoriţei Vasiliu se consideră norocoşi că s-a întors în ţară.

Spre norocul localnicilor de la Panciu şi al doctoriţei care s-a întors din Anglia ca să îngrijească românii ei, spitalul a fost modernizat şi dotat cu tehnologie modernă. Computerul tomograf, de exemplu, este cel mai bun din tot judeţul Vrancea. Lipsesc însă medicii care să lucreze cu aparatele noi.

La spitalul orăşenesc de la Panciu, unde lucrează doctoriţa care s-a întors din Anglia, sunt arondaţi 40.000 de localnici din zonă, dar primeşte şi pacienţi din Buzău, Galaţi şi Brăila. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments