Incredibilele PROPRIETĂȚI ale uleiului de LAVANDĂ, nici nu v-ați fi gândit că poate fi folosit pentru aceste afecțiuni

Incredibilele PROPRIETĂȚI ale uleiului de LAVANDĂ, nici nu v-ați fi gândit că poate fi folosit pentru aceste afecțiuni

- in SANATATE
1432
Comentariile sunt închise pentru Incredibilele PROPRIETĂȚI ale uleiului de LAVANDĂ, nici nu v-ați fi gândit că poate fi folosit pentru aceste afecțiuni
ulei de lavanda

Uleiul de lavandă este o minune, are o mulțime de beneficii pe care unii oamenii nici nu le bănuiesc, atât pentru om, cât și pentru anumite lucruri din jur.

De exemplu, dacă doriți să extindeți durata de viață a rimelului dv., puneți o picătură de ulei de lavandă înăuntru.

Ține la distanță acarienii și bacteriile. Ajută la creșterea genelor și chiar mai mult, le face mai rezistente.

Uleiul de lavandă este deosebit de bun împotriva acneei, aplicat extern. Puteți amesteca uleiul de lavandă cu zeamă de lămâie și apoi aplicați extern, cu un tifon, direct pe zonele afectate de acnee.

Pentru luminozitatea tenului, este ideal să amestecați 1 lingură de zahăr brun cu o lingură de miere și câteva picături de ulei de lavandă și să masați fața ușor.

În cazul nefericit în care aveți păduchi, amestecați ulei de lavandă cu ulei de cocos și aplicați pe păr un sfert de oră. Acest remediu vă va scăpa de pediculoză.

Dacă vă cade părul, e bine să amestecați uleiul de lavandă cu ulei de migdale, să masați scalpul și să vă puneți o cască de duș. După ce veți lăsa remediul să acționeze peste noapte, clătiți și veți observa că nu vă mai cade părul.

Aceeași metodă se folosește și pentru îndepărtarea mătreții, doar că ulei de lavandă se va combina cu cel de argan.

Puteți estompa ridurile, preparând un amestec de ulei de lavandă, ulei de jojoba și 5 capsule de vitamina E. Acest amestec se aplică zilnic pe față și se ține într-o sticluță, la frigider.

Dacă aveți tenul uscat, e bine să aplicați câteva picături de ulei de lavandă și puteți spune adio uscăciunii.

De asemenea, dacă aveți cearcăne pronunțate, amestecați câteva picături de ulei de lavandă cu gel de aloe vera și masați blând zona. În câteva zile, veți observa estomparea cearcănelor. Sursa: doctorulzilei

loading...

Facebook Comments