Femeia din imagine are 50 de ani, dar oamenii o întreabă dacă e iubita fiului său. Care e secretul ei

Femeia din imagine are 50 de ani, dar oamenii o întreabă dacă e iubita fiului său. Care e secretul ei

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SANATATE, SOCANT, SOCIAL, UTILE
1092
Comentariile sunt închise pentru Femeia din imagine are 50 de ani, dar oamenii o întreabă dacă e iubita fiului său. Care e secretul ei

Fotografiile unei mame din China în vârstă de 50 de ani, care arată atât de bine la vârsta ei încât mulți cred că este iubita fiului său, s-au viralizat în această săptămână în rândul internauților din întreaga lume.

Liu Yelin locuiește în provincia Henan din China, iar mult timp a lucrat ca bibliotecară, scrie indy100.com.

„Oamenii sunt adesea șocați când află că am aproape 50 de ani. De fiecare dată când merg la cumpărături și le spun oamenilor vârsta mea reală, mă întreabă care sunt secretele mele”, a povestit Liu Yelin pentru „Daily Mail”.

Secretul lui Liu Yelin este că face sport în fiecare zi: box, echitație, jogging, fitness sau scufundări.

Liu a povestit și o întâmplare petrecută la o nuntă unde a mers alături de fiul său: mulți invitați l-au întrebat pe acesta dacă femeia de lângă el este noua lui iubită.

Liu Yelin are o mulțime de fani pe Weibo, rețeaua socială populară în China: nu mai puțin de 75.000 de oameni îi urmăresc zilnic postările.

„Împărtășesc poveștile mele deoarece vreau să încurajez mai multe femei să facă sport ca să aibă mai multă încredere în ele”, a explicat Liu Yelin, care va împlini în curând 50 de ani.

„Vreau să rămân la fel de frumoasă până la 80 de ani”, a mai spus ea.

femeie

liu yelin

liu yelin

liu yelin

liu yelin

loading...

Facebook Comments