Ai găsit o bancnotă de 100 de lei în parbrizul maşinii?

Ai găsit o bancnotă de 100 de lei în parbrizul maşinii?

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SOCIAL, UTILE
860
Comentariile sunt închise pentru Ai găsit o bancnotă de 100 de lei în parbrizul maşinii?
bancnota

Cum știm foarte bine că banii nu cresc în copac, așa trebuie să înțelegem și faptul că nimeni nu ne lasă un cadou în valoare de 100 de lei în parbriz. Dar totuși, unii oameni cad în această plasă, care îi poate costa mult mai mult decât așa zișii bani găsiți pe parbriz…

Se pare că hoții au descoperit o nouă tehnică prin care să înșele oamenii sau mai bine zis să le fure bunurile. Maşinilor parcate pe o stradă lăturalnică de obicei pot să le apară bancnote în parbriz.

Pare că acea bancnotă a fost dăruită de cineva sau cine știe. Nu face greşeala săcobori fericit din mașină, croit să ridici banii, pentru că este o capcană. De obicei bancnota este pusă în cealaltă parte a mașinii.

În momentul în care ocoleşti maşina, hoţii ascunşi în împrejurimi de deposedează de bunurile din maşină. Consolarea ar fi bancnota de 100 de lei, dar şi aceasta este falsă.

Poliția avertizează că este cea mai nouă tehnică de furt și funcționează în foarte multe dintre cazuri, mai ales în parcările lăturalnice, nemonitorizate video.

Sursa: rtv.net

loading...

Facebook Comments