A mers la spital acuzând „dureri inimaginabile”. Descoperirea şocantă făcută de medici în stomacul pacientului

A mers la spital acuzând „dureri inimaginabile”. Descoperirea şocantă făcută de medici în stomacul pacientului

- in BIZAR, EXTERNE, SANATATE, SOCANT
1452
Comentariile sunt închise pentru A mers la spital acuzând „dureri inimaginabile”. Descoperirea şocantă făcută de medici în stomacul pacientului
monede in stomac

Medicii indieni au descoperit peste cinci kilograme de obiecte metalice în stomacul unui bărbat care acuza dureri abdominale.

Un bărbat care a mers la doctor în India, acuzând dureri abdominale, iar doctorii au descoperit că are aproape cinci kilograme de obiecte metalice în stomac.

Maksood Khan, în vârstă de 28 de ani, a fost adus la spitalul Sanjay Gandhi în data de 19 noiembrie.

Doctorii au crezut iniţial că este vorba despre o toxiinfecţie, până au făcut mai multe teste.

Radiografiile au arătat însă că omul are numeroase obiecte metalice în stomac, de la monede până la lame de ras.

Khan a fost operat în data de 24 noiembrie pentru îndepărtarea obiectelor. Medicii au extras 263 monede şi 100 cuie din stomacul acestuia, în timpul unei operaţii de trei ore.

De asemenea, doctorii au ajuns la concluzia că tânărul suferă de o tulburare psihică, determinată de depresie, care îl împinge să înghită metale.

Potrivit acestora, bărbatul îşi va reveni complet după operaţie, în următoarea perioadă, informează CNN. Sursa: gandul.info

monede in stomac

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments