Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?

Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, SANATATE, SOCIAL, UTILE
1346
Comentariile sunt închise pentru Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?
cafeaua la ibric

Cafeaua preparată la ibric poate creşte colesterolul, din cauza zaţului, iar cea mai bună modalitate de preparare e la filtru sau espressor, scrie doctorulzilei.ro.

„Espressoul are o aromă foarte puternică, dar, contrar concepţiilor populare, nu are o cantitate mai mare de cofeină decât cea preparată la filtru, pentru că este preparată la abur”, explică nutriţionistul Eduard Adamescu.

Cafeaua solubilă sau nessul, cum e cunoscut, nu atacă inima aşa cum se spune, însă cafeaua obişnuită e o alegere mai bună. „Cafeaua solubilă nu are mai multă cofeină, însă se absoarbe mult mai repede, ceea ce creşte ritmul cardiac şi dă palpitaţii”, explică dr. Adamescu.sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments