SOCANT. A omorât un om și nici nu a știut. Primele imagini cu tânărul care a ucis un turist într-un autobuz din Constanța

SOCANT. A omorât un om și nici nu a știut. Primele imagini cu tânărul care a ucis un turist într-un autobuz din Constanța

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1052
Comentariile sunt închise pentru SOCANT. A omorât un om și nici nu a știut. Primele imagini cu tânărul care a ucis un turist într-un autobuz din Constanța
turist ucis intr-un autobuz

Caz cumplit pe mesele anchetatorilor din Constanța! Aceștia au identificat și prins un bărbat care în urmă cu aproape două săptămâni a ucis un tânăr fără ca măcar să știe.

Agresorul a fost săltat de polițiști miercuri seara, de la domiciliul părinților săi, din județul Tulcea. Bărbatul susține că ar fi aflat de la oamenii legii că victima sa, Valentin Băicoianu a murit. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte și, dacă va fi găsit vinovat, el riscă să își petreacă ani grei după gratii.

În urmă cu aproape două săptămâni, Valentin Băicoianu, un tânăr de 32 de ani din Slobozia venit la mare împreună cu două prietene, se întorcea de la festivalul Neversea. În autobuz, câțiva băieți s-au luat de prietenele sale, iar Valentin a intervenit. De la o ceartă, agresorul a ajuns să îl urmărească pe băiat, iar când a coborât în stație l-a lovit și ar fi plecat.

Victima s-a lovit cu capul de o bordură și a intrat în comă. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în stare gravă, apoi transferat la o unitate medicală din București unde a murit după câteva zile.

Bărbatul a fost identificat pe baza declarațiilor martorilor și cu ajutorul imaginilor de pe mai multe camere de supraveghere și prins în locuința părinților săi din Tulcea. Acesta a fost ridicat în prezența soției sale, care este însărcinată.

foto: reporterntv.ro

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments