Veste BOMBĂ pentru româncele trecute de 40 de ani. Medicii au făcut ANUNȚUL. Ce se va întâmpla

Veste BOMBĂ pentru româncele trecute de 40 de ani. Medicii au făcut ANUNȚUL. Ce se va întâmpla

- in DE ACTUALITATE, SANATATE
1953
Comentariile sunt închise pentru Veste BOMBĂ pentru româncele trecute de 40 de ani. Medicii au făcut ANUNȚUL. Ce se va întâmpla
romancele-trecute-de-40-de-ani

Se vorbește tot mai des în ultima perioadă despre posibilitatea ca femeile aflate la menopauză să devină mame. Apar tot mai multe tehnologii revoluționare în sănătate, care sfidează tot ce am știut până acum despre legile naturii.

Mame la menopauză.

Specialistul în infertilitate, dr. prof. Konstantinos Pantos din Grecia a susținut zilele trecute o conferință de presă în care anunța procedurile revoluționare ce vor fi aplicate în România pentru ca femeile aflate la menopauză să poate naște copii.

„Urmează să o aplicăm în următoarele săptămâni în București, pentru că ne propunem nu doar să atragem aici, în Grecia, pacienții din România, ci și să dezvoltăm această procedură în România, ceea ce va însemna o dezvoltare a turismului medical în România”, a precizat prof. dr. Pantos.

„Procedura respectivă s-a întâmplat și se întâmplă în Grecia. Femei din diferite țări au ajuns în Grecia și s-au obținut rezultatele respective. (…) În România procedura trebuie să fie acreditată, sunt niște lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca într-o țară o procedură să fie folosită. (…) Toți avem interesul ca lucrurile să meargă mai departe și eu zic că or să meargă destul de repede, pentru că există o colaborare foarte bună”, a declarat un alt medic aflat la conferință.

„Se preia sânge de la femeia respectivă, se prelucrează, este o anumită categorie de celule care se aleg și celulele respective sunt injectate pe ovare. După câteva zile vedem cum răspunde femeia respectivă. S-a demonstrat că o mică rezervă ovariană rămâne în ovare și după ce femeia intră la menopauză și cu procedura respectivă activăm rezerva respectivă, astfel încât să putem să obținem o sarcină”, a precizat Andreas Vythoulkas.

sursa: krespy-ro.com

loading...

Facebook Comments