ATENTIE IMAGINI GREU DE PRIVIT! S-a nascut cu jumatate de fata. Nu are buze sau barbie. Cum arata fetita de numai 3 anisori respinsa cu cruzime de apropiatii familiei: “Puneti-i o masca pe fata!”

ATENTIE IMAGINI GREU DE PRIVIT! S-a nascut cu jumatate de fata. Nu are buze sau barbie. Cum arata fetita de numai 3 anisori respinsa cu cruzime de apropiatii familiei: “Puneti-i o masca pe fata!”

- in SOCANT, SOCIAL
2092
Comentariile sunt închise pentru ATENTIE IMAGINI GREU DE PRIVIT! S-a nascut cu jumatate de fata. Nu are buze sau barbie. Cum arata fetita de numai 3 anisori respinsa cu cruzime de apropiatii familiei: “Puneti-i o masca pe fata!”
darina

Darina Shpengler, din Siberia, suferă de o boala medicală inca necunoscută. Boala ei a fost atât de severă încât părinții ei au trebuit sa se mute din cartier. Au făcut acest lucru pentru a evita dezaprobarea familiei și a așa-numitilor prieteni pe stradă. Dar parintii ei, Elena și Yury refuză să-și ascundă fiica departe de străini si sa o izoleze complet.

O fetita din Rusia de numai trei anisori a fost respinsă cu cruzime de cea mai mare parte a familiei sale pentru că sa născut cu doar o jumătate de față. Darina Shpengler, care locuiește în Siberia, nu are buze sau bărbie, iar fața ei este acoperită de sânge datorită stării medicale necunoscute.

Prejudiciul împotriva copilului a fost atât de grav încât părinții ei au fost obligați să se mute pentru a evita niște prieteni de familie și așa-numiți prieteni de cartier.

Dar Elena și Yury, din regiunea Krasnojarsk, refuză să-și ascundă fiica, în timp ce chirurgii încearcă din rasputeri să-i reconstruiască fața. S-a ajuns pana acolo incat rudele au mintit poliția că tatal fetitei a lovit în mod intenționat gura lui Darina, forțând astfel parintii sa dea explicatii in fata anchetatorilor.

Dna Shpengler a declarat pentru The Siberian Times: “Darina nu are buze. Gura ei este deschisă permanent și este tot timpul plina de sânge.

“Doar sora mea m-a sprijinit, toate celelalte rude au oprit orice comunicare cu noi. Frații mei, copiii lor, mama soțului meu, nimeni nu a vrut să o accepte pe Darina. Nu o ascundem Darina de oameni. O luăm peste tot cu noi. Nici soțul meu Yury nu se simte rușinat. O ia pe Darina pretutindeni. Oamenii ne-au spus să punem o mască pe ea, dar el a răspuns: “Dacă nu vrei, nu te uita la ea – noi o acceptăm așa cum este”.

Doamna Shpengler a respins sfatul medicilor de a renunța la copilul ei, care va dispărea în sistemul de orfelinat al Rusiei. De asemenea, lui Darina i sa refuzat accesul la o grădiniță locală, deoarece alți copii ar fi “speriați”, susțin părinții ei. În schimb, serviciile sociale trimit doi profesori să o viziteze pe Darina, care iubește să cânte, o dată pe săptămână pentru a-și oferi educația de bază.

Dna Shpengler a adăugat: “E o fată așa de sociabilă. Am cumpărat o mulțime de jucării pentru ea, dar nimic nu poate înlocui prietenii.

Prejudiciul împotriva copilului a fost atât de grav încât părinții ei (Elena și Yury) au fost forțați să se mute pentru a evita familia și așa-numitii prieteni. Chirurgii noștri au fost șocați să audă toate astea. Desigur, va fi operata foarte curând, dar suntem atât de nervoși.

“Și avem nevoie de toate puterile noastre pentru a o ajuta pe Darina. Trebuie să o ridicăm și să o sprijinim, are multe de depășit. Elena a recunoscut că atunci când Darina sa născut prematur – după șapte luni – ea a fost atât de șocată încât “și-a pierdut cunoștința”. Darina nu are buze. Gura ei este deschisă permanent și tot timpul este plina de sânge.

Ea și-a dat seama imediat că ceva a fost greșit după ce fiica sa sa născut când medicii au început să se îngrijoreze și au început să sune undeva. Darina a fost înfășurată complet, împiedicându-i pe părinții ei să-si vada fiica. O oră mai târziu, doamna Shpengler a cerut asistentelor medicale să o lase să-și vadă fiica, dar a fost întrebată dacă era gata să o vadă.

Când a văzut gura deschisă si felul cum arata Darina “a vazut negru in fata ochilor”. Ea a fost dusă la terapie intensivă unde medicii i-au sugerat sa-si părăseasca copilul în spital, dar a refuzat. Tatal fetitei, Dl. Shpengler se recupera in urma unui accident de mașină într-un alt spital în momentul nașterii Darinei.

Când in sfarsit a avut șansa să-și întâlnească fiica, care suferă de un “eșec genetic grav, cu opt mutații în corpul ei”, dragostea lui a fost incontestabilă. El ia spus soției: “E a noastră, e fata noastră. Adevărul este că această problemă ne-a adus împreună, ne-a unit si mai tare.

Cuplul a strans fonduri pentru a plăti un tratament medical scump în Moscova, unde li sa spus că se va confrunta cu o intervenție chirurgicală majoră la fiecare doi ani. Se crede că Darina se recuperează bine după prima intervenție chirurgicală reușită, în care gura ei a fost cusută pentru a o face mai mică. Acum ei planuiesc sa-i refaca buzele si sa-si creasca oasele si muschii pentru barbie, spune doamna Shpengler.

Orest Topolnitsky, un chirurg plastician care a fost implicat într-o operație reparatorie a fetitei, a condamnat atitudinile lipsite de compasiune ale semenilor. El a spus: “Fetita este acum în spitalul nostru. Este un caz foarte rar. Multe fonduri de caritate ne-au refuzat spunand că oricum va muri curând.

“Am riscat și am operat-o pe Darina ca parte a asigurării publice gratuite. Dar fata are nevoie de mai multe operatii. Am făcut prima și cea mai dificilă interventie chirurgicala. A fost riscant pentru că copilul este foarte mic, orice sângerare este o amenințare pentru ea. Știm că această familie are probleme cu rudele care nu au iubit această fată încă de la început. Unii oameni nu au inimi, este atât de șocant”, a mai spus doctorul chirurg.

sursa: dailymail.co.uk

faceti click pe imaginea de jos pentru a vo vedea marita

 

loading...

Facebook Comments