Copil de 3 ani pus să facă gimnastică pe ciment. Oamenii care au vazut aceste imagini in mediul online s-au aratat revoltati. Ce l-au obligat profesorii

Copil de 3 ani pus să facă gimnastică pe ciment. Oamenii care au vazut aceste imagini in mediul online s-au aratat revoltati. Ce l-au obligat profesorii

- in SOCANT
1538
Comentariile sunt închise pentru Copil de 3 ani pus să facă gimnastică pe ciment. Oamenii care au vazut aceste imagini in mediul online s-au aratat revoltati. Ce l-au obligat profesorii
copil-sta-in cap1

Imagini socante la Pitesti in cadrul unui spectacol la care a participat si premierul Viorica Dancila. Un copil de 3 ani a facut gimnastica pe CIMENT. Micuta a fost prezenta la eveniment, alaturi de adulti.

Dupa cateva minute, este pusa sa stea in cap, pe ciment, in fața șefului Executivului. Micuta care nu avea absolut niciun sprijin langa ea s-a aflat in pericol. Putea oricand sa isi franga gatul.

copil-sta-in-cap

Oamenii care au vazut aceste imagini in mediul online s-au aratat revoltati. Acestia sustin ca micuta nu trebuia obligata sa faca gimnastica pe ciment. Riscurile ca ea sa se raneasca grav erau mari, informeaza antena3.ro.

Evenimentul la care scena aceasta oribila a avut loc se numeste ‘Simfonia Lalelelor’. La el au luat parte sute de copii de gradinita si elevi. Acestia au defilat in fata premierului Viorica Dancila. La ‘Simfonia Lalelelor’ au luat parte si alti oficiali.

Profesorul Nicoleta Andrei, antrenoarea de gimnastică a fetiței, a explicat la Antena 3 că era pregătită o saltea, doar că aceasta s-a pierdut pe traseu.

scandal-urias-copil-de-trei-ani-pus-sa-faca-gimnastica-pe-ciment

Este regretabil că în ultimele zile sunt bombardată cu tot felul de mesaje. Acel copil face parte lotul de gimnastică al județului Argeș. Noi suntem un club privat, sunt persoana care a inițiat și a dezvoltat gimnastica în județul Argeș (…) Este regretabil ce s-a întâmplat.

Noi ar fi trebuit să fim de două ori în acea paradă – o saltea a existat la unul dintre părinți, dat fiind faptul că am mers 500 de metri și ne-am reîntors alergând, acea saltea s-a pierdut”, a spus Nicoleta Andrei.

dancila_copila_floare

loading...

Facebook Comments