Descoperire macabră într-un cimitir din Neamț. ”Era cu piciorul în sus și mâna la spate”

Descoperire macabră într-un cimitir din Neamț. ”Era cu piciorul în sus și mâna la spate”

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
870
Comentariile sunt închise pentru Descoperire macabră într-un cimitir din Neamț. ”Era cu piciorul în sus și mâna la spate”
cimitir

Descoperire sinistră într-un cimitir din judeţul Neamţ. Două femei care au mers să aprindă lumânări la mormântul unei rude au dat peste cadavrul unui bărbat. Terifiate, au sunat imediat la 112, iar la faţă locului au venit mai multe echipaje de la poliţie. Criminaliştii au început o anchetă. Autorităţile iau în calcul ipoteza unui asasinat, dat fiind că pe trupul victimei au fost găsite urme de violenţă.

“Era aici, cu un picior sus şi mâna la spate… Era julit la o mâna”, povestește un martor. Trupul bărbatului a fost descoperit luni seară, iar de atunci criminaliştii sunt la faţa locului şi încearcă să stabilească ce s-a petrecut. Ancheta se anunţă dificilă: victima nu avea acte de identitate asupra sa, iar localnicii nu-l cunosc. Cred că omul a fost omorât, apoi abandonat în cimitir.

“Au fost două surori la cimitir, să aprindă lumânări pentru bunica lor. Una din ele l-a văzut şi s-a speriat, au ieşit afară şi au sunat la 112”, povestește o femeie.

“Nu se ştie cine e. Lumea a fost la biserica duminică, dar nu l-am văzut. E un criminal în libertate, ne este frică”, spune altă femeie.

Victima zace acolo de cel puţin două zile. În weekend, la parastas şi apoi la liturghie, când mai mulţi săteni au trecut pe la mormintele celor dragi, nu au zărit nimic suspect.

“Cred că l-au bătut iar apoi l-au aruncat aici în cimitir, să-şi acopere urmele”, spune un localnic.

Poliţia continuă cercetările şi speră să afle rapid cine este victima şi ce-a păţit.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments