Unui englez i-a fost refuzată cererea de angajare ca șofer, pe motiv că NU ESTE ROMAN !

Unui englez i-a fost refuzată cererea de angajare ca șofer, pe motiv că NU ESTE ROMAN !

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, ECONOMIE, EXTERNE, INEDIT, SOCIAL
1546
Comentariile sunt închise pentru Unui englez i-a fost refuzată cererea de angajare ca șofer, pe motiv că NU ESTE ROMAN !
șofer

Unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Gainsborough, Lincolnshire, Marea Britanie, i-a fost refuzată angajarea în calitate de șofer din motiv că jobul este „doar pentru români”, scrie Mediafax.ro.

Peter Kennedy susține că în anuțul de angajare se menționa că locul de muncă este „pentru şoferi din Uniunea Europeană”. Acesta a fost invitat iniţial să participe la un interviu, însă cu o zi înainte, a primit un email prin care era informat că postul se adresează doar românilor, scrie sursa.

sofer britanic

„Sunt un şofer britanic, dar se pare că nu am nicio şansă să-mi găsesc un job în propria ţară. Nu ştiu dacă e din cauză că românii sunt plătiţi mai puţin ori altceva”, a declarat Petter Kennedy, potrivit Mediafax.

În emailul primit de Kennedy din partea managerului Arriva era specificat faptul că „cerinţele pe care compania le solicită sunt îndeplinite de românii din zona Watford”.

Compania de transport intenționa să angajeze 30 de şoferi, care să lucreze 38 de ore pe săptămână, pentru care se cerea permis de conducere categoria D, cetăţenie UE, un an de experienţă şi vorbitor de limba engleză.

loading...

Facebook Comments