Doi tineri de 23 de ani, au fost găsiți împușcați într-un bar din localitatea arădeana Tîrnova

Doi tineri de 23 de ani, au fost găsiți împușcați într-un bar din localitatea arădeana Tîrnova

- in SOCANT
1086
Comentariile sunt închise pentru Doi tineri de 23 de ani, au fost găsiți împușcați într-un bar din localitatea arădeana Tîrnova
pistol crima

Doi tineri din localitatea arădeana Tîrnova au fost gasiti impuscati in aceasta dimineata. Cei doi erau iubiți. Se pare că aceștia s-ar fi certat, tânărul ar fi scos arma și și-ar împușcat iubita, iar apoi s-a sinucis.

Cadavrele au fost găsite de o cunoştinţă a uneia dintre victime, care a sunat la 112. Poliţiştii şi procurorii criminalişti au ajuns la faţa locului şi fac cercetări. Arma folosită este una artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

„Expertiza medico-legală și balistică vor fi hotărâtoare. Dacă se vor găsi gloanțe din același pistol, atunci rămâne în picioare crima urmată de sinucidere. Poate să justifice o astfel de ipoteză. Mai e o ipoteză fantastică. Vine un terț și-i împușcă. Le urez succes. E o zonă nenorocită aici, interlopă, trafic, răzbunatori. Conflicte pe gelozie. Să fim increzatori în competențele autorităților. Sunt polițiști care s-au chinuit cu zona asta. Interlopii sunt ca la ei acasă. Nu-i o chestiune simplă”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi, în direct la Digi24.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments