Într-o dimineață o fetiță de 9 ani a decis să iasă fără motiv afară, în curte. ,,A auzit o voce în cap” care-i spunea să meargă imediat și să caute prin iarbă. „E un miracol! Dumnezeu mi-a trimis fiica acolo!”

Într-o dimineață o fetiță de 9 ani a decis să iasă fără motiv afară, în curte. ,,A auzit o voce în cap” care-i spunea să meargă imediat și să caute prin iarbă. „E un miracol! Dumnezeu mi-a trimis fiica acolo!”

- in SOCANT
1020
Comentariile sunt închise pentru Într-o dimineață o fetiță de 9 ani a decis să iasă fără motiv afară, în curte. ,,A auzit o voce în cap” care-i spunea să meargă imediat și să caute prin iarbă. „E un miracol! Dumnezeu mi-a trimis fiica acolo!”

Elysia Laub este o fetiță de 9 ani care crede că trebuie să-și urmeze instinctele, așa a făcut și atunci când a descoperit ceva incredibil!

Într-o dimineață ea a decis să iasă fără motiv afară, în curte, ea spune că ,,a auzit o voce în cap” care-i spunea să meargă imediat acolo. Familia fetei locuiește într-o zonă rurală și are o curte foarte mare. După ce a mers puțin, fata era pregătită să se întoarcă în casă, dar a auzit un plânset și s-a răzgândit.

Fetița a urmat sunetul și așa a reușit să salveze un nou născut care fusese abandonat în tufișurile din curtea lor din spatele casei. Iată ce povestește chiar ea: ,,Am văzut niște piciorușe roz care se mișcau, și am știut că e viu. Atunci am chemat ajutor”.

fetita bebelus1

Se pare că la început Elysia a crezut că sunt niște picioare de păpușă mecanică, dar când s-a apropiat a văzut că sunt de fapt niște picioare umane. Bebelușul era speriat și înfometat, așa că fata a fugit și a adus-o pe mama ei care atunci când i-a zis ce găsise nu a crezut-o.

Mama ei a luat copilul, l-a înfășurat într-o pătură și a sunat la poliție, la spital s-a dovedit că cel mic fusese abandonat de câteva ore, suferea de arsuri din cauza soarelui și era acoperit de gândaci iar cordonul lui ombilical încă era atașat de el.

Elysia spune că Dumnezeu a ajutat-o să facă acest lucru remarcabil: ,,Dacă nu eram acolo și Dumnezeu nu spunea creierului să mă facă să mă duc acolo, am fi găsit copilul mort în curte după-amiază”. Sursa: dailymail.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

fetita bebelus

loading...

Facebook Comments