Confesiunea unei mame ce a șocat o lume întreagă: ”Am trei copii, iar pe al treilea îl urăsc!”

Confesiunea unei mame ce a șocat o lume întreagă: ”Am trei copii, iar pe al treilea îl urăsc!”

- in SOCANT
1071
Comentariile sunt închise pentru Confesiunea unei mame ce a șocat o lume întreagă: ”Am trei copii, iar pe al treilea îl urăsc!”
confesiunea unei mame

O mama a facut o confesiune socanta pe un cont de socializare. Aflata intr-o situatie critica, femeia  a recunoscut ca isi uraste al treilea copil, un baiat in varsta de trei ani, si chiar ca si-a dorit la un moment dat ca el sa moara in somn.

Constienta de situatia in care se afla, si de faptul ca toata lumea ii va sari in cap, ea le-a cerut oamenilor sa nu o judece si a explicat de ce al treilea copil este o povara pentru ea. Femeia mai are doua fetite in varsta de sase, respectiv opt ani, iar o a treia sarcina a venit ca o surpriza, ea nedorindu-si sa fie din nou mama.

Stiu cat de urat suna, dar mi-am dorit ca sarcina sa fie cu probleme, sa pot face avort. Insa fatul a fost sanatos. Mimam fericirea de cate ori eram felicitata. Nu aveam cum sa dau copilul spre adoptie cand deja aveam acasa doua fetite. Nu as fi putut sa le explic ca il vom da pe fratele lor, cand ele sunt suficient de mari sa inteleaga ca mama e insarcinata. Probabil as fi avut o cariera infloritoare daca nu era aceasta sarcina. Acum am un loc de munca pe care il urasc. In primele 18 luni din viata lui, l-am urat cu adevarat. Nu vreau sa se supere cei care au suferit o asemenea pierdere, dar eu si sotul meu am fi fost usurati daca acest copil ar fi murit in somn”, a scris femeia pe un cont de socializare. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments