Politistii au fost solicitati la 112 să intervină la un scandal izbucnit într-un bar. Cand au ajuns la locul faptei iadul s-a dezlantuit asupra echipajului de politie. Ce a urmat a fost un cosmar

Politistii au fost solicitati la 112 să intervină la un scandal izbucnit într-un bar. Cand au ajuns la locul faptei iadul s-a dezlantuit asupra echipajului de politie. Ce a urmat a fost un cosmar

- in SOCANT
1342
Comentariile sunt închise pentru Politistii au fost solicitati la 112 să intervină la un scandal izbucnit într-un bar. Cand au ajuns la locul faptei iadul s-a dezlantuit asupra echipajului de politie. Ce a urmat a fost un cosmar
masina politie

Echipaj de poliție atacat de mai mulți tineri, în timpul intervenţiei la un scandal într-un bar din comuna Deleni, din judeţul Iaşi.

O maşină a poliţiei a fost distrusă în urma unei intervenţii la un scandal într-un bar, oamenii legii nefiind răniți, dar maşina acestora a fost distrusă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au deschis o anchetă după ce echipajul de poliţie chemat să intervină la un scandal izbucnit într-un bar a fost atacat în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, scrie Mediafax.

Potrivit anchetei, scandalul a izbucnit între câţiva tineri într-un bar din satul Poieni, comuna Deleni, iar martorii au chemat poliţia, pentru a aplana conflictul. Când au ajuns cei doi poliţişti de la postul din Deleni, scandalul a luat amploare, iar tinerii au încercat să atace echipajul poliţiei şi au distrus maşina acestora.

În sprijinul celor doi agenţi au fost chemaţi şi poliţiştii de la Hârlău, dar şi un echipaj de ambulanţă şi unul SMURD.

Doi dintre scandalagii au fost preluaţi de către echipajele medicale şi au fost duşi la Spitalul municipal din Hârlău, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au avut nevoie de spitalizare.

La postul de politie din Hârlău au loc audieri, sâmbătă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Deocamdată se fac cercetari într-un dosar de distrugere, loviri şi alte violente, tulburarea liniştii şi ordinii publice. Procurorul de caz urmează să decidă dacă se vor efectua cercetări şi pentru ultraj. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments