Maria avea 37 de ani si muncea in Germania. Cadavrul femeii a fost gasit in apartamentul in care locuia! E cutremurator ce s-a intamplat. A lăsat doi copii în urmă! Apelul disperat al Poliției:

Maria avea 37 de ani si muncea in Germania. Cadavrul femeii a fost gasit in apartamentul in care locuia! E cutremurator ce s-a intamplat. A lăsat doi copii în urmă! Apelul disperat al Poliției:

- in SOCANT
990
Comentariile sunt închise pentru Maria avea 37 de ani si muncea in Germania. Cadavrul femeii a fost gasit in apartamentul in care locuia! E cutremurator ce s-a intamplat. A lăsat doi copii în urmă! Apelul disperat al Poliției:
germanca

O tânără româncă, Maria Mirela A., în vârstă de 37 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Augustdorf, Germania.

germana1

Teribila descoperire a fost făcută după ce şeful tinerei a alertat poliţia anunţând că Mirela este de negăsit şi că de două zile nu a apărut la muncă.

„Nu putem spune cum a murit, însă a fost o crimă”, a declarat procurorul german Christopher Imig, din Detmold.

În urma cercetărilor, pricipalul suspect, dat la această oră în urmărire generală, este tot un român. Bărbatul căutat se numeşte Florin – Alexandru Enia, are 31 de ani şi este din Dortmund.

„Suspectul are 1.80 m înălţime, în jur de 90 de kilograme, o statură masivă şi părul scurt, şaten. Bărbatul purta o haină închisă la culoare, matlasată, cu maneci din stofă, blugi albaştri, pantofi sport Nike roșii și o şapcă albă. Poliția nu recomandă să fie abordat în cazul în care cineva îl găsește”, este apelul transmis de poliţia germană.

Anchetatorii au publicat chiar şi o fotografie a presupusului criminal.

criminal germania

Din primele informaţii Maria Mirela A. şi Florin – Alexandru Enia aveau o relaţie de trei ani. Femeia ar fi plecat din România în 2012, lăsând în urmă doi copii, de 13 şi, respectiv, 17 ani, ca să lucreze la o filmă de logistică din Germania.

Acolo l-a întâlnit pe Florin – Alexandru Enia, cu care avea o relaţie de aproape 3 ani.

Vecinii Mirelei spun că cei doi se certau destul de des, iar prietenii au descris-o pe tânără ca fiind prietenoasă, dar, în acelaşi timp, foarte reţinută. Sursa: observator.tv

anchetatori

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments