Poți să nu plângi? Imaginile care au cutremurat lumea: Ce se ascunde în spatele fotografiei cu fetița muribundă

Poți să nu plângi? Imaginile care au cutremurat lumea: Ce se ascunde în spatele fotografiei cu fetița muribundă

- in SOCANT
1351
Comentariile sunt închise pentru Poți să nu plângi? Imaginile care au cutremurat lumea: Ce se ascunde în spatele fotografiei cu fetița muribundă

Povestea unor imagini care au făcut înconjurul internetului îți va smulge, probabil, lacrimi. Ea, fetița bolnavă, și-a dorit să-și vadă părinții fericiți. Atât! A vrut să le fie alături în unul dintre cele mai frumoase momente: nunta lor!

Când ziua nunții părinților ei se apropia, Paige, în vârstă de patru ani, le spunea cu mândrie tuturor celor pe care îi întâlnea că va fi floarea lor.

Apoi, a fost diagnosticată în mod neașteptat cu cancer cerebral, iar medicii i-au mai dat doar câteva săptămâni de viață.  Paige a fost o fată fericită și sănătoasă timp de patru ani, până într-o zi când a acuzat dureri la cap.

“Tipa în durere în timp ce se juca. Deodată! Ne-am speriat”, povestea mătușa fetiței pentru Daily Mail.

Mama lui Paige și-a dus fiica la camera de urgență, dar doctorii au spus că este pur și simplu o durere de cap, în ciuda faptului că fetița urla de durere. Mai apoi, aveau să constate cancerul.

Visul ei mare de a-și vedea părinții spunând ”da” părea acum imposibil.

Însă mătușa ei, Innez, a decis să îndeplinească cea mai mare dorință a nepoatei sale, în ciuda tristeții infinite care a cuprins întreaga familie. A plănuit o nuntă frumoasă, cu multe flori în culori pastelate, chiar în spitalul unde Paige se afla sub stricta supraveghere a medicilor.

Ce s-a întâmplat? A fost o noapte magică pentru o familie care trăia într-un coșmar de mai bine de opt săptămâni. Sursa: a1.ro

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments