5 pompieri incercau disperati sa salveze un copil de 14 luni blocat intr-o masina, in timp ce el radea ! Cum s-a terminat totul…

5 pompieri incercau disperati sa salveze un copil de 14 luni blocat intr-o masina, in timp ce el radea ! Cum s-a terminat totul…

- in BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, SOCANT, SOCIAL
1571
Comentariile sunt închise pentru 5 pompieri incercau disperati sa salveze un copil de 14 luni blocat intr-o masina, in timp ce el radea ! Cum s-a terminat totul…
copil pompieri masina

De cati pompieri ai nevoie ca sa scoti cu copil de 14 luni dintr-o masina? Aparent de 5! Incidentul s-a petrecut in orasul Bude din Anglia.

Brandon se afla la cumparaturi cu mama lui. Femeia l-a lasat pe scaunul din spate al masinii pentru a pune cumparaturile in portbagaj, insa Brandon a reusit performanta de a se incuia in autovehicul, relateaza CBS News.

„Am lasat cheile in portbagaj dupa ce am descarcat cumparaturile. Am inchis si cand m-am intors sa intru in masina am vazut ca Brandon a ajuns pe scaunul din fata si s-a blocat inauntru” a povestit ea.

Un trecator a sunat la pompieri. Au venit cinci, insa nu au vrut sa distruga masina asa ca initial s-au chinuit sa deschida usa fara sa sparga geamul. In tot acest timp Brandon zambea strengareste din interior.

Lucrurile au luat o intorsatura dramatica in momentul in care a gasit o moneda si a bagat-o in gura. Pompierii au intervenit in forta si au spart geamul pentru a-l salva pe copil.

Pozele surprinse de mama s-au viralizat dupa ce au fost postate pe Facebook.

loading...

Facebook Comments