Au fost furate milioane de adrese de e-mail cu tot cu parole. Cum afli dacă te numeri printre victime

Au fost furate milioane de adrese de e-mail cu tot cu parole. Cum afli dacă te numeri printre victime

- in SOCIAL
1185
Comentariile sunt închise pentru Au fost furate milioane de adrese de e-mail cu tot cu parole. Cum afli dacă te numeri printre victime
mail spart

O listă cu 711 milioane de adrese de e-mail sustrase au fost descoperite de un specialist în securitatea cibernetică. Lista neagră nu conține doar adrese de e-mail, ci și parolele contului dumneavoastră.

Benkow, expert în securitatea cibernetică susține că ceea ce s-a produs este o eroare din cauza unui spam greșit configurat, numit „Onliner”, relatează unica.ro.

“Onliner” a stocat o imensă colecție de adrese de e-mail și parole care au fost utilizate pentru a trimite spam după spargerea conturilor utilizatorilor și trimiterea de e-mailuri din cont.

Pentru a verifica siguranța contului dumneavoatră, specialiștii recomandă să introduceți adresa de e-mail pe haveibeenpwned.com. Dacă vă găsiți adresa pe lista neagră, trebuie să vă schimbați rapid parola.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments