ATENTIE! Ai Windows PIRATAT sau jocuri si programe fara licenta? Poti intra la INCHISOARE. Cum sunt prinşi cei care folosesc programele ILEGAL

ATENTIE! Ai Windows PIRATAT sau jocuri si programe fara licenta? Poti intra la INCHISOARE. Cum sunt prinşi cei care folosesc programele ILEGAL

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCIAL, STIINTA, UTILE
1976
Comentariile sunt închise pentru ATENTIE! Ai Windows PIRATAT sau jocuri si programe fara licenta? Poti intra la INCHISOARE. Cum sunt prinşi cei care folosesc programele ILEGAL
windows

Ai Windows piratat sau jocuri si programe fara licenta? Compania Microsoft a obtinut un brevet de inventie pentru a bloca programele fara licenta, continutul ilegal si pentru a identifica infractorii care dau share la astfel de continut in mod repetat, anunta torrentfreak.com

Gigantul mentioneaza incalcarea drepturilor de autor ca fiind unul din domeniile in care inventia poate fi folosita, in special daca fisierele sunt distribuite in mod public. Ce vor face cu acesti infractori virtuali repetati ramane inca in dezbatere, insa pedepsele se anunta a fi dure, riscandu-se chiar inchisoarea.

Sute de milioane de utilizatori fac upload si distribuie in fiecare zi fisiere insa nu intotdeauna au permisiunea proprietarilor de drept.

Pe langa site-urile traditionale cu continut piratat, jocuri si programe sau muzica etc., retelele sociale si serviciile de gazduire in cloud, cum ar fi Dropbox, Microsoft OneDrive si Google Drive, sunt, de asemenea, folosite in mod repetat pentru a face share de continut care incalca drepturile de autor.

Daca va cumparati un album muzical, spre exemplu, il puteti stoca pe contul personal de gazduire in cloud, dar nu aveti dreptul de al distribui public. Pentru a preveni avest lucru, trebuie sa aveti in vedere dezactivarea obtiunii de partajare a acestui fisier in timp ce se afla pe server.

Pentru a putea pastra atentia asupra infractorilor frecventi, Microsoft a obtinut acest brevet asupra acestei noi tehnologii, care consta intr-un algoritm inteligent care detecteaza utilizatorii de programe si continut piratat cat si cei care distribuie in mod repetat fara drept, astfel incat sa poata fi depistati si pedepsiti.

Noua tehnologie Microsoft ar putea speria o bună parte dintre utilizatorii sistemului de operare Windows, deoarece în continuare mulţi dintre utilizatori folosesc inca copii nelicenţiate ale acestuia, cât şi conţinut multimedia, aplicaţii şi jocuri video.

Această inventie ar putea fi integrată direct în sistemul de operare Windows, sau în aplicaţii precum browsere web, servicii cloud şi chiar aplicaţii de redare multimedia.

 

loading...

Facebook Comments